Studium na MU - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2014 - Diskuse
Kamil Kubín,
Začátek výuky
kompresor- Začátek výuky
Prosím pěkně, chci se zeptat, pokud mám zítra imatrikulaci a hodinu před jejím začátkem již mám v rozvrhu zapsaný předmět, bude již zítra z tohoto přemětu přednáška, když mě v poště vyučující nekontaktoval, že by zítra tento předmět začínal? Mám to brát tak, že první přednáška tohoto předmětu bude až příští pondělí? Děkuji.
14. 9. 2014 18:31.57, , učo- Re: Začátek výuky
Dobrý deň, 9.9.2014 vám prišiel email v tomto znení: "Milé studentky, milí studenti, zapsali jste si předmět MED01 Úvod do Mediteránních studií, který je primárně určen pro první ročník. Výuka tedy začne až po orientačním týdnu 22.9. v 9:10 v učebně C34. Účast na přednáškách během semestru není povinná, přesto bychom vám velmi doporučily, abyste se zúčastnili první hodiny, kde se dozvíte podstatné informace o průběhu a ukončení předmětu. Budeme se na vás těšit! Šárka Hurbánková (40056@mail.muni.cz) a Markéta Jelínková (64296@mail.muni.cz) MED01 Úvod do mediteránních studií" Obecne platí, že výuka prváckych predmetov v orientačnom týždni neprebieha, platí pre FF. Pokiaľ by tomu bolo inak, obvykle vám príde informačný email. Výuka predmetov z iných fakúlt (ak máte zapísané), príp. telesnej výchovy, však prebieha normálne.
14. 9. 2014 18:48.14, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Začátek výuky
Děkuji.Ano, o tomto všem jsem byl v poště informován, avšak od většiny vyučujících mi přišla jednotlivá zpráva, zda ten který předmět v tomto týdnu bude, či nikoli.A již mám 3 přednášky.Pouze u dvou předmětů mě nikdo nekontaktoval.Mám to tedy považovat tak, že tyto předměty nebudou?Děkuji.
14. 9. 2014 19:01.26, , učo
Pokiaľ sú to predmety z FF, a primárne pre prvý ročník, tak v zásade môžete mať
za to, že výuka neprebieha.
týždeň (pracovný), mohli ste poslať kontaktnej osobe email a spýtať sa na to,
pre istotu.