Specifické dotazy - Lékařská fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2015 - Diskuse
Dominika Očenášová,
Fyzioterapia- prijímacie skúšky
kompresor- Fyzioterapia- prijímacie skúšky
Dobrý deň, chcela by som sa informovať ohľadne prijímacích skúšok pre obor fyzioterapia. Podala som si prihlášky na obory všeobecné lekárstvo, zubné lekárstvo a fyzioterapia. Na všetky tri obory sa robia skúšky z biológie, chémie a fyziky. Chcem sa preto opýtať, či budem robiť testy len jeden krát a výsledok sa započíta pre všetky tri obory, alebo pre fyzioterapiu je potrebné urobiť druhý test v iný termín.
11. 2. 2015 14:03.46, , učo- Re: Fyzioterapia- prijímacie skúšky
Dobrý deň, od tohto roku je novinkou rozdelenie testov pre Bc. a Mgr. odbory. Budete teda robiť dve "sady" testov. Pre Mgr. (VL, ZL) ich absolvujete 12. alebo 13.6. a pre Bc. odbor potom 19.6.
11. 2. 2015 14:25.03, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Fyzioterapia- prijímacie skúšky
Dobrý deň, chcem sa opýtať či je možné požiadať o náhradný termín pre Bc., pretože sa mi tento dátum kryje s iným termínom prijímacej skúšky.
14. 2. 2015 08:04.09, , učo- Re: Fyzioterapia- prijímacie skúšky
Dobrý deň, mrzí ma to, ale náhradný termín LF nevypisuje, za žiadnych okolností. Je to uvedené aj v podmienkach LF, v brožúrke http://www.med.muni.cz/dokumenty/pdf/informace_o_prijimacim_rizeni_2015_2016.pdf, na str. 3 - priamo pod tabuľkou s termínmi.
14. 2. 2015 08:47.44, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351
Dominika Očenášová,
Ďakujem Vám veľmi pekne za informácie. Prajem Vám ešte pekný deň.
S pozdravom Očenášová.