Specifické dotazy - Fakulta informatiky - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2015 - Diskuse
Kateřina Randulová,
Posun zápisu
kompresor- Posun zápisu
Dobrý den, když se z nějakého důvodu nemohu dostavit na zápis (8.7. - mag.studium), jakou formou se mohu omluvit a požádat o přesun na jiný termín? Stačí e-mail nebo musím zaslat poštou? A co vše musí obsahovat? A ještě z čeho mám trochu strach....je časté, že se tomuto požadavku nevyhoví nebo to nebývá problém ? (nemám nikoho komu bych mohla dát plnou moc) předem děkuji
30. 6. 2015 17:26.39, , učo- Re: Posun zápisu
Dobrý den, kontaktujte SO FI, p. Wolfovou emailem. Požádejte o náhradní termín a vysvětlete své důvody (stačí stručně a jsne formulovat kdo jst, o co a proč žádáte). Není obvyklé, aby fakulta (alespoň FI) zamítla takovou žádost, neměla bych obavy. Náhradní termín je ale až začátkem září, počítejte s tím. Promiňte dotaz, ale ptáte se za sebe? U Vás totiž nevidím žádnou přihlášku na Fakultu Inofrmatky (a ptáte se ve fóru pro FI :)
1. 7. 2015 07:04.37, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Posun zápisu
Zjišťuji za kamaráda cizince a je snadnější se ptát v první osobě.(pro všechny jasnější) Velice Vám děkuji za odpověď.
1. 7. 2015 16:07.49, , učo- Re: Posun zápisu
Ach, tak to se omlouvám. Nemyslela jsem to nijak špatně, jen postup fakult se někdy liší, takže kdyby to bylo pro vás a vaši fakultu, bylo by to trochu jinak :)
1. 7. 2015 17:39.23, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351
Kateřina Randulová,
Však já to nebrala špatně, jen to tak možná vyznělo z toho, jak jsem se snažila
rychle odepsat. ;)