Specifické dotazy - Pedagogická fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2015 - Diskuse
Zuzana Nejedlová,
speciální pedagogika - kombinované studium
kompresor- speciální pedagogika - kombinované studium
Dobrý den, chtěla jsem se jen zeptat na přijímací zkoušky na "speciální pedagogiku" - v dálkovém studiu. Je zde uvedený cizí jazyk TSP a TSP. Je možné někde nalézt TSP z němčiny? V procvičování jsem nalezla jen klasické TSP, ale s cizím jazykem je to jak? Předem děkuji za Vaši odpověď a jsem s pozdravem Nejedlová Zuzana
20. 11. 2014 13:10.10, , učo- Re: speciální pedagogika - kombinované studium
Dobrý den, cizí jazyk v TSP je novinkou od roku 2015, v dřívějších zadáních tedy ještě cizojazyčné úlohy nenajdete. Děkujeme za pochopení. Vše o TSP na jednom místě naleznete na http://www.muni.cz/tsp/.
20. 11. 2014 13:45.01, Mgr. Jiří Žoudlík (StudO Děk FF MU), učo 144953- Re: speciální pedagogika - kombinované studium
A je tedy možné nějak alespoň popsat jak tato zkouška z němčiny bude probíhat - obsahově, časově, náročností? Děkuji Zuzana N.
20. 11. 2014 17:50.26, , učo- Re: speciální pedagogika - kombinované studium
Můžete očekávat podobnost s jinými úlohami z kritického myšlení, pouze budou úlohy zadány v cizím jazyce (angličtině, němčině, francouzštině nebo španělštině).
20. 11. 2014 19:10.12, Mgr. Jiří Žoudlík (StudO Děk FF MU), učo 144953