Specifické dotazy - Pedagogická fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2015 - Diskuse
Změna oboru - kredity
Jen ještě dovysvětlím, že registrovat předměty je možno i v období zápisu...To však na PedF sice začalo dnes, ale až po 17:00 => z harmonogramu by ovšem
mělo být zřejmé, že jediným obdobím (od počátku registrace do konce změn, tj.
4.10.2015 ve 24:00), kdy registrovat předměty nelze, je právě těch 17 hodin mezi
koncem období registrace a začátkem období zápisu (období změn v zápisech už pak
navazuje plynule).
ped. asist. NJ - povinné předměty
Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat, jak fungují povinné předměty pro
němčinu, protože podle sylabu, měl být úvod do studia němčiny jedenkrát týdně,
ale v rozvrhu se objevuje 2x týdně a to stejné platí pro fonetiku a fonologii.
Ani u jednoho z těchto předmětů není seminární skupina. Ještě mám jeden dotaz
ohledně společného základu pro ZŠ: Úvod do psychologie, úvod do filosofie nebo
environmentální vzdělání se mi v rozvrhu zobrazuje také 2x, je tedy jedno, ve
který den předmět bude navštěvovat?
Dobrý den,
tento dotaz byste měla položit v diskuzním fóru PdF v IS. Toto fórum je zaměřenona přijímací řízení, přijímací zkoušky...
Spcifické dotazy týkající se studia pokládejte přímo v DF IS.
Učitelství praktického vyučování
kompresor- Učitelství praktického vyučování
Dobrý den, ráda bych se zeptala,když mám volitelné předměty napsané v katalogu, ale měla bych zájem o jiné předměty a to se zaměřením na ekonomii, mohu je ignorovat a zapsat si ty, které bych chtěla??
3. 8. 2015 09:07.18, , učo- Re: Učitelství praktického vyučování
Dobrý den, prosím, odlišujte povinně volitelné (nemáte v zásadě na výběr) a volitelné (jakékoliv jiné předměty, zcela dle vlastního výběru). Pokud máte v studijním katalogu předepsané nějaké povinně volitelné předměty - ty splnit musíte. Ale klidně si můžete zvolit další předměty, nad jejich rámec (volitelné).
3. 8. 2015 09:46.09, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Učitelství praktického vyučování
Dobrý den, však je rozlišuji napsala jsem jen volitelné... ne povinně volitelné. vím, že ty povinně volitelné splnit musím... proto se ptám jen na ty volitelné, zda co je uvedené mám brát jen jako návrh s tím, že si mohu dát jiné... př. 1. semestr - volitelné Kód Název předmětu Prerekvizity Rozsah Uk. Kr. UPVK_8000 Digitální technologie 4 hodiny z 2
3. 8. 2015 13:54.19, , učo
Je to pouze doporučení, viz také:
"Předměty pro Váš obor povinné musíte splnit všechny, předměty povinně volitelné
vybíráte z nabízených - zpravidla jeden z několika (pokud není v katalogu
uvedeno jinak), volitelné předměty si vybíráte dle vašeho zájmu sami."
povinně volitelných.
Zápis předmětů pro Pedagogické asistenství Dějepisu a Ruštiny.
Přeji pěkný den,23 července jsem se zapsal na studium této dvojkombinacepředmětů.Chtěl bych se zeptat jestli jako prvák dostanu už rozvrh předem
daný(jako na jiných VŠ) a nebo si musím i jako prvák předměty zapisovat a
vytvořit si rozvrh vlastní,popřípadě kde to mám tak učinit. Pokud je to někde
psané,tak jsem to zatím nenašel. Děkuji za případnou odpověd.