E-přihláška - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2015 - Diskuse
Martin Kršák,
Nepřišla mi přihláška
kompresor- Nepřišla mi přihláška
Dobrý den, rád bych se zeptal, zda se dá nějak znovu požádat o zaslání pozvánky k přijímacím zkouškám, nebo zda je nezbytně nutné ji mít u sebe? Z důvodu stěhování mi pozvánka nedorazila, nemám k ní přístup a všiml jsem si, že na pozvánkách je uvedeno, že je nutné ji mít u sebe při zkoušce. Můžete mi prosím poradit? Děkuji, Martin Kršák
22. 4. 2015 18:02.05, , učo- Re: Nepřišla mi přihláška
Dobrý den, v případě fakult MU (všech) není nutné mít papírovou pozvánku u sebe. Pokyny k TSP a termín TSP naleznete již od 7.4.2015 přímo v e-přihlášce. Řiďte se těmito pokyny, k testu se dostavte cca 30 minut předem (tzn. cca 11:30, kvůli prezenci). Pozvánka Vám byla odeslána na uvedenou kontaktní adresu (město B). Pokud tato již není aktuální a platná, prosím, odstraňte ji nebo nahraďte správnou. Jde také o doručování dalších písemností (rozhodnutí o výsledku přijímací zkoušky, případná pozvánka k zápisu etc.).
22. 4. 2015 21:44.04, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Nepřišla mi přihláška
Dobrý den, Hlásím se na obor Učitelství anglického jazyka a literatury pro střední školy, magisterské navazující studium a mně též nepřišla pozvánka. Musím, jako žadatelka o NMgr program, dělat TSP? Případně kde v E-přihlášce uvidím přesný termín a čas přijímacích zkoušek? Děkuji za odpověď, Ivona Šaldová
24. 4. 2015 08:53.25, , učo
Dobrý den,
výše uvedené termíny se týkají pouze Bc. a Mgr. studií.
TSP se, také, týká pouzě těchto stupňů studia.
Pozvánky tudíž zatím odeslány určitě nebyly. Přijímací zkouška do nMgr. programů
je odborná - reflektuje na znalosti nabyté v Bc. studiu (s ohledem na zvolený
obor). Termín přijímací zkoušky nebývá spravidla v případě nMgr. programů uváděn
v e-přihlášce, přijde Vám pouze pozvánka klasickou poštou.
Detailní informace pro Váš obor naleznete na
http://www.phil.muni.cz/wff/home/prijimaci/magisterske/prij-riz-do-nav-mag-stud
a to jak stran odeslání pozvánky a termínu přijímací zkoušky tak i obsahu této
zkoušky.