Specifické dotazy - Lékařská fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2016 - Diskuse
Zuzana Mlkviková,
Písomná žiadosť
kompresor- Písomná žiadosť
Dobrý deň, posielala som na študijné oddelenie žiadosť o odpustenie prijímacích skúšok, chcela by som sa opýtať, či moja žiadosť dorazila v poriadku a obsahuje všetky potrebné náležitosti. Za odpoveď vopred veľmi pekne ďakujem. Prajem pekný deň, Mlkviková
22. 2. 2016 20:15.58, , učo- Re: Písomná žiadosť
Dobrý deň, áno, žiadosť je riadne evidovaná :) (pre slovenských čítajúcich - slečna síce píše po slovensky, ale absolvovala strenú školu v ČR - v súlade s podmienkami fakulty)
22. 2. 2016 20:17.37, Mgr. Zuzana Uhlárová (OVVMark RMU), učo 238351- Re: Písomná žiadosť
Dobrý den, I já se připojuji se stejnou prosbou. Ráda bych věděla, zda-li žádost, kterou jsem odeslala na Studijní oddělení, je řádně evidována. Děkuji za Vaši odpověď. S pozdravem, T. Sedláčková
23. 2. 2016 20:06.46, , učo- Re: Písomná žiadosť
Dobrý den, také vaše žádost je v pořádku :)
23. 2. 2016 20:16.54, Mgr. Zuzana Uhlárová (OVVMark RMU), učo 238351- Re: Písomná žiadosť
Dobrý den, předem se omlouvám. Už to musí být trochu otravné, ale rád bych se Vás zeptal, zda je s mojí žádostí o prominutí příjimacího řízení vše v pořádku, zda-li je řádně evidována. Děkuji za Vaši odpověď. Přeji pěkný den, M. Zelený
24. 2. 2016 21:48.01, , učo- Re: Písomná žiadosť
Hezký den, vše je v pořádku, žádost je přijata.
24. 2. 2016 21:56.50, Mgr. Zuzana Uhlárová (OVVMark RMU), učo 238351- Re: Písomná žiadosť
Dobrý den, ráda bych se prosím ujistila, zda v pořádku dorazily mé žádosti o prominutí přijímacích zkoušek. Zasílala jsem přihlášku na všeobecné i na zubní lékařství, ale bylo to s větším časovým odstupem, tak doufám, že došlo k zaevidování obou. Děkuji předem za odpověď.:) S přáním hezkého dne, Karbusová
26. 2. 2016 10:01.14, , učo- Re: Písomná žiadosť
Dobrý den, evidujeme obě Vaše žádosti :)
26. 2. 2016 10:04.45, Mgr. Zuzana Uhlárová (OVVMark RMU), učo 238351
Petra Vybíhalová,
Dobrý den,
taky bych se chtěla zeptat, jestli má písemná žádost dorazila v pořádku.
Omlouvám se, ale jiná zpětná vazba než přes vás neexistuje.
Předem děkuji.
taky bych se chtěla zeptat, jestli má písemná žádost dorazila v pořádku.
Omlouvám se, ale jiná zpětná vazba než přes vás neexistuje.
Předem děkuji.