8. 11. 2010 15:53nové
Dotazy specifické pro lékařskou fakultu.
Karolina Ridlová
změněno 14. 5. 2016 18:24 nové
Dotaz ohledně VL BPZ

Dobrý den,

obracím se na Vás s dotazem ohledně programu P-Pool, kolik studentů bude přijato celkem ? A je možné se stát součástí programu až později dle studijních výsledků (předpokládejme výborných), když by člověk nebyl mezi vybranými teď (předpokládám že ne)? Mám o program zájem, ale obávám se, že nebudu vybrána, z důvodu velkého počtu uchazečů a konkurence.

Děkuji za odpověď a přeji pěkný zbytek dne.
14. 5. 2016 19:29nové

Dobrý den,

s ohledem na Vaše výsledky si myslím, že účast v programu Vám bude nabídnuta :)
Karolina Ridlová
29. 5. 2016 18:45nové

Děkuji za odpověď. Na začátku bych se ráda ujistila, že Vám do databáze došel naskenovany dotazník, který jsem posílala e-mailem, že se hlásím na VL. Jsi si být jistá, že je vše v pořádku, tak se raději ptám.:-)

Mám ještě dotaz ohledně vyplnění přihlášky do programu P-Pool, zaprvé mám problém s jazyky, učím se angličtinu a ruštinu, s tím, že jsem maturovala jen z angličtiny( státně ) ale z ruštiny nikoliv, certifikáty nemám, ale učila jsem se i rok latinu. Nemám tudíž dokazatelny dokument o znalosti ruštiny, píšu tedy jen angličtinu a úroveň dle státních maturit? Nebo mohu psát úroveň ruštiny dle školních osnov a učebnic? Což si nemyslím, že je bráno coby pádný důkaz o znalosti jazyka, tak nepředpokládám, že je to možné.Zadruhé jaký je myšlen průměr z jednotlivých ročníků? Berou se v potaz obě pololetí nebo pouze závěrečné ? Děkuji moc za odpověď :) a přeji příjemný den.