Specifické dotazy - Filozofická fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2016 - Diskuse
Eva Vraníková,
Psychologie- ÚP
Dobrý den,ráda bych se Vás zeptala, kdy bude zveřejněna informace o postoupení/ nep. k ústnímu pohovoru (obor psychologie) a zda jsou dostupné informace o průběhu ÚP.
Děkuji
Dobrý den,
pozvánka půjde klasickou poštou koncem příštího týdne, informace se v tom čase objeví také v e-přihlášce a budete obeslána i mailem.
Ve vašem případě můžete s účastí na ústní části určitě počítat :)
K průběhu této části nemáme žádné jiné bližší informace, než ty, které jsou dostupné na webu FF:
Ústní pohovor má komisionální povahu. Komise sestává ze tří členů. Součástí ústní zkoušky je rozprava nad zvoleným psychologickým tématem, která je zaměřena na posouzení schopnosti uchazeče kriticky uvažovat v daném kontextu.
Tereza Stiborská,
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda bude rozesílána nějaká oficiální pozvánka k ústnímu pohovoru, popřípadě zda se dovím někde přesnější čas konání pohovoru?
Děkuji mockrát za odpověď
chtěla bych se zeptat, zda bude rozesílána nějaká oficiální pozvánka k ústnímu pohovoru, popřípadě zda se dovím někde přesnější čas konání pohovoru?
Děkuji mockrát za odpověď
Dobrý den,
fakulta rozešle papírovou pzovánku k zápisu (příp. vám něco mělo přijít i mailem).Pohovor se bude konat 9. 6. 2016, detailnější info viz ta pozvánka.
Katarína Bojnanská,
Dobrý deň,
chcem sa spýtať, či sa mám znepokojovať, keď mi ešte neprišiel ani mail, ani pozvánka klasickou poštou, no v prihláške už mám zverejnené informácie o ústnom pohovore.
ĎakujemDobrý deň,
dostavte sa podľa pokynov v e-prihláške.Papierovú pozvánku v zásade mať nemusíte, nastalo zrejme zdržanie/chyba pri doručovaní klasickou poštou.