8. 11. 2010 16:05nové
Dotazy specifické pro filozofickou fakultu.
Lucie Landsmanová
3. 6. 2016 10:57nové
Anglický jazyk a literatura - jednoobor
Dobrý den,
před pár měsíci jsem se zde ptala, zda pokud si zvolím angličtinu na FF v kombinaci s oborem na FSS, mohu studovat angličtinu i jako jednoobor při nepřijetí na kombinaci nebo si musím založit novou přihlášku. Bylo mi řečeno, že existuje nějaká výjimka mezi těmito fakultami a při splnění podmínek, stačí zažádat o přijetí na jednoobor. TSP mám za sebou a z maturity mám výbornou, tudíž bych požádala o prominutí oborových testů. Zajímalo by mě, jakým způsobem mám požádat o zařazení do přijímacího řízení pro jednoobor Anglický jazyk a literatura.
Děkuji předem za odpověď.
3. 6. 2016 18:59nové

Dobrý den,

nejprve budete muset počkat na negativní výsledek přijímacího řízení na dvouobor.
Lucie Landsmanová
7. 6. 2016 15:28nové
Dobrý den,
komise zasedá 23.6., ale 30.6. už je zápis ke studiu na pedagogickou fakultu. Mám strach, abych nečekala na kladnou odezvu z filozofické fakulty, která ani nemusí přijít. Už teď vím, že splňuji požadavky k zařazení na jednoobor, nemohu požádat už nyní, abych se výsledek dozvěděla se zasedáním komise a věděla, zda mám jít k zápisu nebo ne?
7. 6. 2016 18:04nové

Dobrý den,

splňujete pouze podmínku OT.
O přijetí ale defacto rozhodne percentil z TSP (všichni úspěšní v OT jsou seřazeni dle výsledku v TSP).
S ohledem na Váš výsledek a výsledky přijatých v minulých letech se v tuto chvíli nedá s určitostí říct, zda budete letos přijatá.
Statistiky let minulých viz http://is.muni.cz/do/rect/metodika/stud/prijriz/zpravy/podminky/

Výsledky FF budou do 30. 6. již určitě online.

Procs funguje tak, že řádná komise FF stanoví, kolik uchazčů bude přijato na AJ. Tím se stanoví ta magická "percentilová hranice". Pokud tudíž posléze zjistít, že váš percentil na přijetí stačí, můžete FF požádat o přijetí na jednoobor.
Lucie Landsmanová
7. 6. 2016 20:19nové
Chápu, děkuji. Když bude můj percentil stačit je 100% šance že budu přijatá a percentilovou hranici naleznu v e-přihlášce? Ještě by mě zajímalo, jak o přijetí mám požádat?
děkuji za odpověď
7. 6. 2016 20:24nové
Percentil (myšleno ta hranice) se ve vaši přihlášce neobjeví. Po zveřejnění výsledků si napište/zavolejte na FF a zeptejte se.
Pro žádost nemá fakulta žádný vzor, stačí sručně a jasně sepsat co, proč a na základě čeho žádáte a adresovat to OPPŘ FF, kontakt viz http://www.phil.muni.cz/wff/home/orgstru/pr/