Specifické dotazy - Pedagogická fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2016 - Diskuse
Informace o přijetí
Dobrý den,chtěla bych se zeptat, kdy se dozvíme, zda jsme přijati nebo naopak? Děkuji
Dobrý den,
rozhodnutí o přijetí bude známo po zasedání přijímací komise příslušné fakulty. Rozpis termínů dle fakult viz http://bit.ly/vysledkyTSPPočet přijímaných uchazečů
Dobrý den,zajímalo by mě, jestli víte kolik lidí budete přijímat do studijního programu AJ3 Pedagogické asistentství anglického jazyka a literatury pro základní školy v kombinaci s ZE3 Pedagogické asistentství zeměpisu pro základní školy? A také to, kolik lidí se na tuto kombinaci oborů hlásilo.
Děkuji za odpověď.
Dobrý den,
počzy přijímaných se uvádí s přesností na programy.
Vámi uvedená je kombinace _oborů_, jsou to konkrétní obory, realizované v programu "Specializace v pedagogice". V tom samém programu je dalších 30-40 oborů/kombinací oborů.
Takže jedno souhrnné číslo vám nic neřekne.
Dobrý den,
celoživotní vzdělávání ("nultý ročník") na PdF funguje jinak, než na ostatních fakultách. Fakulta si sama vybírá, komu umožní podpis smlouvy.Informace viz http://www.ped.muni.cz/celozivotni-vzdelavani (a kontakt tamtéž).
Speciální pedagogika; Sociální pedagogika a volný čas
Dobrý den,
mohu se zeptat kolik je přihlášených uchazečů na NMgr. obory Speciální pedagogika; Sociální pedagogika a volný čas, prezenční studium? A kolik bude cca přijímaných?
Děkuji Vám moc,
Marika KarbáčováPedagogické asistenství
Dobrý den,
podávala jsem přihlášku na dva obory: Ped. Asistenství českého jazyka a literatury a dějepisu, a Ped. Asistenství českého jazyka a literatury a občanské výchovy. Chtěla jsem se zeptat, zda-li, v případě že budu přijata na oba dva obory, si můžu zapsat tyto dva obory a studovat tak český jazyk, dějepis i občanskou výchovu, nebo tato varianta není možná.
Předem děkuji za opověď.S pozdravem,
Mezníková Gabriela.
Dobrý den,
můžete studovat obě kombinace, záleží pouze na Vašich časových možnostech.oprava ve studijnim katalogu
Dobry den, myslim, ze je chyba v odkazech v jedne ze sekci na teto strance:
http://www.ped.muni.cz/studium/bc-a-mgr-studium/studijni-katalog/prezencni-studium-bakalarske-programy
B-SPE Specializace v pedagogice Pedagogické asistentství pro ZŠ | kombinace oborů ...
...a předměty svých oborů:
Dobrý den,
děkujeme za upozornění a omlouváme se za IT šotka :)Odkazy opravíme co nejrychleji.
zápis
Dobrý deň,
viete mi prosím povedať, kedy bude prebiehať zápis do štúdia pre Pedagogickú fakultu (odbor Výtvarná výchova, Vizuálna tvorba) ?
Vopred vďaka za odpoveď.Dobrý deň,
zápis na PdF sa bude konať v termíne 29. 6. - 1. 7. 2016Informácie viď tiež na webe PdF -> http://www.ped.muni.cz/studium/pro-uchazece-o-studium/zapis-ke-studiu
Zápis ke studiu
Dobrý den,byla jsem přijata na učitelství aj a hv.
Bohužel odjíždím na 4 měsíce do Anglie a nebudu tady v době, kdy bude probíhat zápis.
Je možné, aby se místo mě dostavil na zápis můj tatínek/bratr? Jestli ano, jaké dokumenty by u sebe měl mít (př. plnou moc...)?
Děkuji za odpověď.
Tereza Tesarčíková
Dobrý den,
můžete udělit komukoliv (zletilému) plnou moc. Vzor a další pokny viz přímo web fakulty na http://www.ped.muni.cz/studium/pro-uchazece-o-studium/zapis-ke-studiuSociálni pedagogika - navazující
Dobrý den,na internetu jsem našla pouze jeden test na procvičováni ze sociální pedagogiky. Jsou prosím někde i další testy?
Děkuji za odpověď.
FJBV_IKF Intenzívní kurz francouzského jazyka
Dobry den, rada bych se zeptala, jak je to se zapisem predmetu FJBV_IKF Intenzívní kurz francouzského jazyka, ktery se kona pred zacatkem semestru. Dekuji za odpoved. Pekny den.Dobrý den,
studijní záležitosti, prosím, řešte přímo s kompetentními osobami - v tomto případě napište kontaktní osobě, která je v sylabu uvedená, nebo vyučujícím, nebo garantovi předmětu...Overene maturitni vysvedceni
Dobry den,
Asi v roce 2010 jsem se hlasila na VD a nechala si uredne overit vice kopii maturitniho vysvedceni a jedno mi zbylo, muzu ho stale pouzit nebo musi mit novejsi datum?
Dekuji.
Dobrý den,
ověření "nestárne", takže můžete použít i dokumenty ověřené v 2010.Nepřijetí pro nedostačující kapacitu oboru
Dobrý den,hlásím se na obor nMgr. Učitelství občanské výchovy pro základní školy a učitelství českého jazyka a literatury pro základní školy. Již zde mám připsáno rozhodnutí, že jsem nebyla přijata pro nedostačující kapacitu oboru. Mohu se zeptat, zda je reálné, že by se ještě uvolnilo místo a případně jak bych se to mohla dozvědět? Pochopila jsem správně, že podávat odvolání je zbytečné?
Předem Vám velice děkuji za odpověď.
S přáním krásného dne,
V. Caltová
Dobrý den,
podání blanketního odvolání (tzn. nemáte žádný relevnatní důvod - třeba porušení zákona z srany univerzity) je opravdu zbytečné.Zda se pořadí posune se nedá předvídat. Může a nemusí. Může to nastat kdykoliv p řádném zápisu až do začátku září.
hlásím se na pedagogickou fakultu, ale u přijímacích zkoušek jsem se umístila pátá pod čarou. Odvolání jsem nepodávala. Chtěla bych se zeptat, za jak dlouho by mohlo přijít oznámení o přijetí z důvodu zápisu na jiné škole. Dá se již nyní zjistit, jestli se studenti budou dobírat?
Děkuji, Sabáčková
Speciální pedagogika, kombinované
Dobrý den, jdu studovat Speciální pedagogiku, kombinované studium. Chci se zeptat jaká je pravděpodobnost, že budu muset chodit do školy každý týden v pátek i v sobotu?? Děkuji, hezký den.denní, kombinované studium - přechod
Dobrý den,
jsem přijata na denní studium Učitelství pro MŠ, ale z dalších studijních důvodů bych ho nebyla schopna studovat prezenčně. Lze momentálně - ještě před zápisem, změnit formu studia na kombinovanou formu, a jaká je pravděpodobnost, že mé případné žádosti bude vyhověno?Předem moc děkuji za odpověď
TP
Dobrý den,
před zápisem nelze.Po zápisu si můžete podat žádost, řádně ji odůvodněte.
Žádosti se posuzují individuálně, nelze proto nic předem předpovědět.
Navazující magisterský obor
Dobrý den,jestliže vystuduji pedagogické asistentství hv a aj pro ZŠ, je možné se poté přihlásit do navazujícího magisterského studia učitelství aj a hv pro SŠ?
Děkuji moc.
Druhé kolo přijímacího řízení
Dobrý den,hlásím se na pedagogickou fakultu (Aj+ZSV) a přijímací řízení dopalo tak, že jsem první pod čarou. 25 uchazečů bylo přijato a já jsem 26. Zajímalo by mě, jestli mě někdo po zápisu automaticky kontaktuje o uvolněných místech, nebo musím projevit zájem o obor.
Ještě bych se chtěla zeptat, kdyby se tedy uvolnilo místo, kdy se musím dostavit na zápis? Já totiž nebudu celý červenec v ČR.
Děkuji
Dobrý den,
pokud se místo uvolní, a děkan fakulty se rozhodne pro přijetí další skupiny uchazečů, změní se rozhodnutí v e-přihlášce a budete obeslaná mailem/klasickou poštou.
O přijetí se nemusíte nijak aktivně hlásit, pokud se přadí posune, uchazeči jsou přijímáni v pořadí, v jakém se nachází "pod čarou".