Specifické dotazy - Ekonomicko-správní fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2016 - Diskuse
Radka Roupcová,
Přijetí/Nepřijetí nMgr
Dobrý den,chtěla bych se zeptat, kdy budou známy podmínky pro přijetí na nMgr. Jedná se mi o to, kolik bude minimální počet bodů pro přijetí a kdy bude známo, zda byl uchazeč přijat či ne. Předem Vám děkuji za odpověď.
Tereza Obořilová,
Zdravím,
myslím, že to rozhodnutí tam bylo nějak že do 8.7 by Vám měl dojít výsledek písemně a do konce června elektronicky v přihlášce, ale nejsem si jistá. Nicméně také by mne zajímala třeba bodová hranice minulých let (ano, je mi jasné, že se hranice bude odvozovat od celkového letošního výsledku, ale aspoň orientačně :) ).
Děkujeme za odpověď.
...tak doufam ze byl letos stejny vzorek jako minuly rok
pac na financich mam presne hranicni hodnotu 8-)
pac na financich mam presne hranicni hodnotu 8-)
... protoze vsichni netrpelive cekame jak to dopadne a furt sem koukame co noveho, tak prihodim prispevek, koukam ze dostat se na prezencni navazujici magistersky je lehci nez na stejne studium kombinovane, teda minimalne pro Finance obor, to vypada ze malokdo chce pokracovat v prezencnim studiu a radeji u toho pracuje :-)
na prezencni finance v minulem roce stacilo mit 25b, ale na kombi 27b
na prezencni finance v minulem roce stacilo mit 25b, ale na kombi 27b
mam od mozne budouci spoluzacky info ze termin 27.6., pripadne me opravte nekdo
takze ani ne tyden a meli bychom to vedet kdo se zance ucit a kdo si zopakne znovu primajdy
takze ani ne tyden a meli bychom to vedet kdo se zance ucit a kdo si zopakne znovu primajdy
Jitka Kopřivová,
27.6. bylo napsané v přihlášce, co jsme obdrželi poštou. Ale loni byly přijímačky 18.6.2015 a komise zasedala 25.6.2015
27. 6. je pondělí.
Dnes komise rozhodně nezasedá, a zasedání během zítřka je také krajně nepravděpodobné.
Nejbližší možný termín je opravdu 27. 6. - pondělí.
Přes víkend komise určitě nezasedne.
Dnes komise rozhodně nezasedá, a zasedání během zítřka je také krajně nepravděpodobné.
Nejbližší možný termín je opravdu 27. 6. - pondělí.
Přes víkend komise určitě nezasedne.
Jelikož mám výsledky, tak nepravděpodobné se zřejmě stalo skutečností :-)
... tak za tuto nepravdepodobnost jsme vsichni radi, zvlast ti kterym to vyslo a komu ne, tak hodne sil do pristiho roku na dalsi pokus