26. 10. 2008 21:41nové
Administrativa (doklady, platby atd.)
Jan Hric
26. 6. 2016 14:21nové
Zápis ke studiu
Dobrý den,
chtěl bych se na Vás obrátit s drobným problémem. Bohužel jsem si nedopatřením do Brna nevzal své maturitní vysvědčení a z technických důvodů už se pro něj zítra nedokáži stavit do mého trvalého bydliště, tím pádem půjdu na zápis bez maturitního vysvědčení, které dokážu donést až po příštím víkendu. Je to problém, popř. mám se raději ze zápisu omluvit? Děkuji moc za odpověď.
S pozdravem, Hric
26. 6. 2016 15:03nové

Dobrý den,

bez dokladu Vás fakulta nezapíše, jít na zápis (s úmyslem se zapsat) je bezpředmětné.
Zkuste si zajistit doručení vysvědčení alespoň do úterý - ESF zapisuje i 28. 6.
Jsou třeba různé "share ride" skupiny na FB (nebo jizdomat/blablacar), stačí někoho oslovit a požádat o převoz dokladu do Brna. Nejste z tak malého města, aby to nebylo možné :) A v neděli/pondělí dopoledne určitě někdo směr Brno pojede.

Pokud to nechcete řešit tímto způsobem, dostavte se, omluvte se a domluvte se na dalším postupu přímo na fakultě (když už jste v Brně). Osobně je to rychlejší, než posílat email, SO bude mít dost napilno.
Lucie Slezáčková
2. 7. 2016 12:20nové
Absence na informační schůzce
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli je možné se omluvit z informační schůzky? Ta, na které bych měla být zúčastněná, se bude konat 18.9., což je neděle, já se bohužel v ten den vracím teprv ze zahraničí, a to někdy v nočních hodinách, zrušení dovolené už není možné bez velkého doplacení, které si nemohu dovolit. V rozhodnutí o přijetí se však píše, že je to povinné pro všechny studenty.
2. 7. 2016 18:19nové

Dobrý den,

prosím, zeptejte se přímo na studijním oddělení fakulty. Vysvětlete jim situaci a zkuste se domluvit na individuálním řešení.