26. 10. 2008 21:41nové
Administrativa (doklady, platby atd.)
Karolína Tuzarová
20. 3. 2017 18:43nové
Prominutí přijímací zkoušky

Dobrý den,

hlásím se na obor Podniková informatika na ESF. Minulý týden jsem posílala žádost o prominutí přijímací zkoušky a nevím, jestli bylo prominutí doručeno a přijato, popřípadě zda by se mohlo stát, že přijato nebude. Žádám o prominutí za napsání SCIO testů nad daný percentil.
Krom této přihlášky jsem si také na MUNI podala dvě rezervní, tak jsem se chtěla zeptat, jestli je nutné, abych se dostavila na testy TSP, pokud budu na tento obor přijata bez přijímaček. Ptám se protože datum TSP se mi příliš nehodí, tak jen jestli je to nezbytně nutné a moje nepřítomnost mé přijetí na Podnikovou informatiku nějak neovlivní. Pokud by to nějak vadilo, pomohlo by kdybych poslala žádost o prominutí příjímací zkoušky i na ty další dva dané obory?

Předem moc děkuji za odpověď.

K. Tuzarová
21. 3. 2017 06:55nové

Dobrý den,

pokud jste žádost posílala minulý týden, zatím zpracovaná nebude (nevidím ji).

Pokud jste ale splnila podmínku pro prominutí (uvedený min. percentil v OSP v každém oddílu jednotlivě), tak Vaší žádosti bude vyhověno a bude Vám přijímací zkouška odpuštěna = jste přijata ke studiu PoInf.

Pokud se následně nedostavíte k TSP, ničemu to nevadí. Na PoInf jste přijata, na další dva obory nebudete.

Posílat žádost o prominutí i na další dva obory, pokud o tyto zájem nemáte a ke studiu se nezapíšete, nemá smysl. Někomu tím pouze zaberete místo (když předem víte, že se na obor nezapíšete).