Vlákno: E-přihláška/
Renata Odehnalová
4. 12. 2016 11:01nové
Prominutí přijímací zkoušky

Dobrý den,

chci požádat o prominutí přijímací zkoušky na základě prospěchu. Našla jsem, že si mám vytisknout průvodku a písemnou žádost a zaslat na studijní oddělení. Chci se zeptat, zda existuje nějaký formulář, kam má vyplňovat svoje známky, na základě kterých žádám o prominutí.

Děkuji za odpověď.
4. 12. 2016 14:50nové

Dobrý den,

přímo v e-přihlášce je sekce "středoškolské vysvědčení", kde můžete vyplnit známky z profilových předmětů.
8. 1. 2017 18:15nové

Dobrý den,

Chci požádat o prominutí přijímací zkoušky na základě výsledků dosažených v minulém studiu, ve kterém jsem bohužel nemohl pokračovat(přihlášku mám na stejný obor a rád bych pokračoval i ve stejném zaměření). Nenašel jsem ale zda je třeba výsledky dokládat či postačí UČO, dle kterého jde výsledky dohledat, a zda existuje předtištěný formulář, který třeba vyplnit, nebo postačí písemná žádost na studijní oddělení?

Děkuji za odpověď a jsem s pozdravem,

Zdeněk Kubů
UČO 434914
8. 1. 2017 19:00nové

Dobrý den,

mohu se zeptat, kde jste takovou možnost našel?
9. 1. 2017 09:38nové

Dobrý den,

Našel jsem ji v brožurce pro tento akademický rok, kde v odstavci A pro tuto problematiku je psáno, že lze požádat o prominutí na základě dosažených kreditů v minulém studiu. V odstavci B je pak prominutí na základě reprezentace na úrovni MS.
11. 1. 2017 19:54nové

Dobrý den,

pro jistotu, myslíte tento odstavec?

"Prominutí přijímací zkoušky:
a) Fakulta může upustit od konání přijímací zkoušky u uchazeče, který v celoživotním vzdělávání FSpS MU získal nejméně 45 kreditů v předešlém akademickém roce nebo nejméně 30 kreditů v předešlém semestru, a celkem dosáhl nejméně 60 kreditů, a to za absolvované studijní předměty FSpS odpovídající studijním předmětům studijního programu, do něhož podal přihlášku k přijímacímu řízení na Fakultě sportovních studií MU O prominutí přijímacích zkoušek musí uchazeč písemně požádat do 28. 2. 2017. "

Pokud ano, tak podmínka se, jak je psáno, týká pouze účastníků programu CŽV.
Vy jste studoval, v řádném studiu. Podmínku proto nesplňujete.