Vlákno: E-přihláška/
Dominika Hrušková
22. 2. 2017 11:01nové
Zaplacení přihlášky
Dobrá den, mám vybrané i podané přihlášky na MU. Nejdou mi ale zaplatit. Když kliknu na pole objednat, tak se i načte formulář v Obchodním centru, který když vyplním, tak mi vyhodí, že e-mail není platný, pak to po mě chce jakoby nějaké přihlášení. Nevím jaké údaje tam zadat. Mohla bych prosím poprosit o postup, jak tedy přihlášky zaplatit? Děkuji
22. 2. 2017 12:57nové

Dobrý den,

objednávku poplatku musíte dokončit.
Z e-přihlášky vás systém odešle do Obchodního centra, kde se musíte také zaregistrovat (pokud jste to již neudělala) a dokončit objednávku.

Pokud budete mít printscreeny z těch kroků, kde vás systém nepustí dál, bylo by to skvělé. Dle popisu to může být v podstatě cokoliv.
Dominika Hrušková
22. 2. 2017 17:49nové
K dokončení objednávky se nemůžu dostat. A kde se tedy musím v Obchodním centru registrovat? Sestra se přihlásila úplně bez problémů, u toho formuláře zadala pokračovat a bez jakéhokoliv dalšího přihlašování přešla ke způsobu platby. Printscreeny bych poslala, ale nevím jak je sem vložit.
22. 2. 2017 19:47nové

Napište mi, prosím, email na prihlaska@muni.cz

Obecně je postup takový, že se přihlásíte do e-přhilášky, kliknete na "zaplatit přihlášky" a pokračujete krok za krokem, jak vás systém navádí.
Prosím, kdyžtak mi pošlete mailem ten printscreen kroků, které děláte, abychom zjistily, kde se to zasekne.
Dominika Hrušková
22. 2. 2017 21:02nové
Odpověď jsem Vám tedy zaslala na e-mail, tak prosím za radu co s tím.