Vlákno: E-přihláška/
Veronika Kolaříková
11. 4. 2018 07:56nové
Prominuta přijímací zkouška

Dobrý den,

v e-přihlášce se mi zobrazilo, že je mi prominuta přijímací zkouška, ale u rozhodnutí o přijetí ke studiu se píše "dosud nerozhodnuto". Chtěla bych se zeptat, zda to znamená, že nemusím chodit k přijímacím zkouškám, i když mi nepřišel žádný dopis ani e-mail (pouze e-mailem mi přišla pozvánka k přijímacím zkouškám). Znamená to tedy, že mám přijít až červenci na zápis, kde doložím kopii maturitního vysvědčení a budu přijata? Zároveň se chci zeptat, jestli mi dopis s vyrozuměním o přijetí bez přijímacích zkoušek vůbec přijde. A jestli ne, tak jak si mám potom k zápisu přinést rozhodnutí o přijetí?

Děkuji předem za odpověď
12. 4. 2018 19:40nové

Dobrý den,

přijímací zkouška na dvouobor Fyzika + Matematika se zaměřením na vzdělávání Vám byla prominuta, budete tedy přijata a rovnou pozvána k zápisu do studia. O přijetí budete včas fakultou informována a budou Vám sděleny veškeré prodrobnosti, jak postupovat a jaké doklady k zápisu donést.

Pokud Vám přijímací zkouška byla prominuta na základě plánované maturity z Matematiky+, doporučuji Vám se přijímací zkoušky i přes její prominutí zúčastnit pro případ, že byste z Matematiky+ úspěšně neodmaturovala. V tomto případě prominutí PZk budete k zápisu pozvána pouze tehdy, pokud z Matematiky+ odmaturujete úspěšně.