Vlákno: E-přihláška/
Erik Mesároš
22. 4. 2018 20:33nové
Odpovede TSP 2017 / eprihlaska v starom ISe
Zdravim chcem sa spytat.. v starom ISe som si minuly rok v pohode vedel v eprihlaske pozriet moj vyplneny dotaznik TSP a moje odpovede. Teraz v novom to nikde neviem najst a hoc si prepnem na stary stale mi zobrazi novy IS. Na kolenach Vas prosim seriozne ci by ste mi vedeli napisat navod ako sa dostanem v eprihlaske na stary IS lebo uz naozaj nemam na ten novy IS nervy. VĎAKA.
4. 5. 2018 00:19nové

Dobrý den,

v e-přihlášce se zobrazují pouze letošní výsledky přijímacího řízení. Odpovědi v TSP z dřívějších let se v e-přihlášce nezobrazují. Váš letošní odpověďový arch TSP je uložen pouze u přihlášky, pod kterou jste TSP psal (u Vás je to přihláška č. 3863546).
Martin Horák
28. 4. 2018 12:22nové
Vliv percentilu na přijetí

Dobrý den,

chci si jen upřesnit informace uvedené pro výpočet percentilu a jeho vlivu na přijetí ke studiu.

"Percentil je číslo, které udává, kolik procent řešitelů dané varianty dosáhlo stejného nebo horšího výsledku jako daný uchazeč. "

Tato formulace tedy znamená, že můj percentil se vztahuje pouze k mé variantě testu, nikoliv všem variantám TSP vydaným v letošním roce.
A proto je možné, že i přes vyšší percentil v dané variantě, se může stát, že nebudu připuštěn ke studiu. Jelikož v jiných variantách byli uchazeči s vyšším počtem bodů, ale nižším percentilem u dané varianty TSP?

Děkuji,

Horák
1. 5. 2018 00:58nové

Dobrý den,

ano, Váš percentil je vypočítáván pouze vzhledem k souboru uchazečů, kteří psali stejnou letošní variantu TSP jako Vy. Při nabírání uchazečů do studia jsou ovšem všichni uchazeči o daný obor seřazeni dle jejich percentilu (nezávisle na variantě TSP), a nabírání jsou "odshora" tohto žebříčku. Jednotlivé varianty TSP jsou sestaveny tak, aby byly co nejpodobnější.
Barbora Nečasová
22. 8. 2018 14:14nové
Průvodka
Dobrý den,
hlásím se v rámci CŽV na Pedagogickou fakultu obor ASISTPED Asistent pedagoga. V podmínkách je napsáno, že musím doložit maturitní vysvědčení, které odešlu společně s průvodkou. Kde, prosím, tu průvodku najdu? Díky za odpověď
23. 8. 2018 15:32nové
Vážená paní Nečasová,
odkaz na tisk průvodky se obvykle nachází v sekci (2) Studium a zkoušky v zeleném textu. Do sekce (2) Studium a zkoušky se dostanete přes kliknutí na modré tlačítko "Doplnit údaje" u příslušné přihlášky. Pokud se Vám stále odkaz na tisk průvodky nedaří nalézt, zašlete mi prosím relevantní screenshoty Vaší přihlášky na e-mail prihlaska@muni.cz a můžeme komunikovat tam.
Přeji Vám příjemný zbytek dne.
S pozdravem,
Kristýna Nováčková