8. 11. 2010 16:14nové
Dotazy specifické pro fakultu sociálních studií.
18. 5. 2019 14:33nové
jiný plán ve studijním programu
Dobrý den,
Hlásím se na jednooborovou psychologii na Fss a v přihlášce mám, že bych chtěla, aby mi fakulta nabídla “jiný plán ve studijním programu“ pokud z kapacitních důvodů nebude možné mě přijmout na mnou zvolený studijní program. Chtěla bych se zeptat, jak to funguje v případě, že hranici 120 jsem překročila, ale je možné, že můj výsledek nestačí pro přijetí na jednooborovou psychologii.
Děkuji
18. 5. 2019 19:58nové

Dobrý den,

pokud splníte podmínky pro přijetí do nějakého studijního programu, ale (např. z kapacitních důvodů) nebudete přijata do žádného Vámi zvoleného studijního plánu (preference), může Vám fakulta nabídnout zápis do jiného, náhradního studijního plánu, do kterého jste se původně nepřihlásila.
Květa Svobodová
20. 5. 2019 13:10nové
Pokud mám v prihlasce zvoleny hlavni studijni program a potom jako druhou variantu nejaky dalsi, a byla bych prijata na tu prvni variantu, je mozne se rozhodnout pro tu variantu zalozni a studovat tuto? dekuji
20. 5. 2019 17:02nové

Dobrý den,

ne, to možné není. Studijní plány a jejich preferované pořadí si studenti závazně volí v období pro podávání přihlášek, tj. do konce února. Poté již se studijními plány nelze manipulovat ani z nich vybírat. Na každou podanou a zaplacenou přihlášku Vám bude nabídnuta maximálně jedna možnost zápisu, a to vždy do nejvíce preferovaného studijního plánu, do které můžete být přijata.