8/11/2010 16:14new
Dotazy specifické pro fakultu sociálních studií.
18/5/2019 14:33new
jiný plán ve studijním programu
Dobrý den,
Hlásím se na jednooborovou psychologii na Fss a v přihlášce mám, že bych chtěla, aby mi fakulta nabídla “jiný plán ve studijním programu“ pokud z kapacitních důvodů nebude možné mě přijmout na mnou zvolený studijní program. Chtěla bych se zeptat, jak to funguje v případě, že hranici 120 jsem překročila, ale je možné, že můj výsledek nestačí pro přijetí na jednooborovou psychologii.
Děkuji
18/5/2019 19:58new

Dobrý den,

pokud splníte podmínky pro přijetí do nějakého studijního programu, ale (např. z kapacitních důvodů) nebudete přijata do žádného Vámi zvoleného studijního plánu (preference), může Vám fakulta nabídnout zápis do jiného, náhradního studijního plánu, do kterého jste se původně nepřihlásila.
Květa Svobodová
20/5/2019 13:10new
Pokud mám v prihlasce zvoleny hlavni studijni program a potom jako druhou variantu nejaky dalsi, a byla bych prijata na tu prvni variantu, je mozne se rozhodnout pro tu variantu zalozni a studovat tuto? dekuji
20/5/2019 17:02new

Dobrý den,

ne, to možné není. Studijní plány a jejich preferované pořadí si studenti závazně volí v období pro podávání přihlášek, tj. do konce února. Poté již se studijními plány nelze manipulovat ani z nich vybírat. Na každou podanou a zaplacenou přihlášku Vám bude nabídnuta maximálně jedna možnost zápisu, a to vždy do nejvíce preferovaného studijního plánu, do které můžete být přijata.