Ľubica Cenknerová
24/1/2019 16:42new
Prílohy
Dobrý deň,
hlásim sa na program Chemie na prírodovedeckú fakultu. Žiadam si o prominutí prijímacej skúšky na základe prospechu. V e-prihláške som vypisovala len 4 profilové predmety v sekcii stredoškolského vysvedčenia. Je teda potrebné poslať potvrdenú papierovú formu vysvedčenia z 1-4 ročníka? Alebo nie je potrebná vôbec? Ďakujem
last modified 27/1/2019 16:31 new

Dobrý den,

aby byla Vaše žádost o prominutí přijímací zkoušky na Přírodovědeckou fakultu kompletní, musíte na Studijní oddělení PřF zaslat písemnou žádost o prominutí přijímací zkoušky společně s dokumenty potvrzujícími splnění kritérií.

Pro prominutí PZk u programu Chemie musíte splňovat dvě kritéria: 1) prospěch nebo OSP a 2) alespoň jednu z motivačních aktivit. Středoškolská vysvědčení je nutné vytisknout a tyto kopie nechat potvrdit střední školou (EDIT: viz příspěvek níže z 27.1.2019 v 16:31).

Podrobnosti k prominutí PZk najdete vypsané na http://www.sci.muni.cz/cz/PriBc/Prominuti-prijimacich-zkousek. Doporučuji Vám si tyto informace podrobně prostudovat.
Ľubica Cenknerová
26/1/2019 13:44new
Dobrý deň.
Viem,že musím zaslať žiadosť o prominuti,pruvodku a potvrdené stredoškolské vysvedčenie. Ale v e-prihláške som vypisovala do stredoškolského vysvedčenia iba 4 profilové predmety. Tak stačí poslať iba overené vysvedčenie s tými 4 predmetmi,ktoré si vytlačím z e-prihlášky alebo je potrebné poslať vysvedčenia so všetkými predmetmi za 1-4r štúdia? Pardon,ak sa pýtam nezmysly,ale veľmi tomu nerozumiem. Ďakujem
27/1/2019 16:31new

Dobrý den,

omlouvám se Vám za uvedení nepřesných informací v mém předchozím příspěvku. Známky z profilových předmětů vyplňte do Vaší e-přihlášky, následně přes sekci "Moje přihlášky" poklikem na "Tisk středoškolského vysvědčení" tyto Vaše známky vytiskněte a vytištěný dokument nechejte ověřit Vaší střední školou. Kopie Vašich vysvědčení z 1. - 4. ročníku na Studijní oddělení PřF zasílat nemusíte.