Ostatní týkající se příjímacího řízení - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2019 - Diskuse
Marie Grimová,
Prominutí přijímací zkoušky na základě motivační aktivity
Dobrý den, chci požádat o prominutí přijímací zkoušky na základě motivační aktivity, konkrétně olympiády. V podmínkách prominutí přijímací zkoušky je napsáno, že lze požádat jen pokud se jedná o krajské nebo celostátní kolo. Není tam však uvedeno, jestli stačí účast v daném kole olympiády nebo je nutné být úspěšným řešitelem nebo do jakého umístění je možné o prominutí požádat. Dále není uvedeno, v jaké podobě je třeba poslat dokumenty potvrzující výsledky z olympiády. Postačuje kopie diplomu ověřená školou nebo výsledková listina soutěže nebo jaká je jiná, přípustná podoba potvrzující výsledky? Díky.Dobrý den,
v případě olympiády je potvrzujícím dokumentem diplom nebo potvrzení o účasti na olympiádě. Být "úspěšným řešitelem" ani dosáhnout určitého umístění není podmínkou, stačí účast v krajském nebo celostátním kole. K písemné žádosti je potřeba spolu s prospěchem doložit ověřenou kopii diplomu nebo potvrzení o účasti na olympiádě (postačí potvrzené střední školou).
Písemnou žádost o prominutí přijímací zkoušky na PřF s dokumenty potvrzujícími splnění kritérií je třeba zaslat na adresu Studijního oddělení PřF nejpozději do 28.2.2019 (viz http://www.sci.muni.cz/cz/PriBc/Prominuti-prijimacich-zkousek).
Martin Hollas,
> K písemné žádosti je potřeba spolu s prospěchem
> doložit ověřenou kopii diplomu nebo potvrzení o účasti na olympiádě
> (postačí potvrzené střední školou).
Dobrý den, jak přesně lze vystavit potvrzení o účasti na olympiádě? Diplom dostali jen úspěšní řešitelé, tak by mě zajímalo, jestli mám třeba vytisknout výsledkovou listinu nebo něco jiného? Díky.
> doložit ověřenou kopii diplomu nebo potvrzení o účasti na olympiádě
> (postačí potvrzené střední školou).
Dobrý den, jak přesně lze vystavit potvrzení o účasti na olympiádě? Diplom dostali jen úspěšní řešitelé, tak by mě zajímalo, jestli mám třeba vytisknout výsledkovou listinu nebo něco jiného? Díky.
Dobrý den,
postačí, když Vám Vaše škola vydá orazítkovaný a podepsaný dokument, na kterém bude napsáno něco jako "Potvrzujeme, že pan XY se v termínu XY účastnil krajského/celostátního kola olympiády XY, kategorie XY. Střední škola XY, razítko, podpis." Výsledkovou listinu můžete klidně k tomuto dokumentu přiložit.