Ostatní týkající se příjímacího řízení - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2019 - Diskuse
Kateřina Šafránková,
nepřijata pro neprospěch
Dobrý den,Chtěla jsem se zeptat, v e-přihlášce mám napsáno nepřijata pro neprospěch u přijímací zkoušky. Vybrala jsem si obor Japanistika, kde je potřeba ke splnění minimální počet bodů 52 a já napsala oborový test na 64 bodů. Je možný že se stala někde chyba?
Děkuji.
Daniel Zajíček,
Mám stejný problém. Avšak myslím si, že bude stanovena nějaká minimální hranice i v TSP.
Jakub Crhak,
Tak já bych řekl, že teď už nám nezbývá nic víc, než čekat na dopis, kde budou podrobnosti. Já mám 48,54 percentil a měl jsem v e-přihlášce po dobu 5 dnů, že jsem nepřijat z kapacitních důvodů. Ale teď jsem aktuálně přijatej.
Oleksii Bielov,
Mám trochu jinou situaci: mám 85 percentil a 64 bodů z oborovky. Byl jsem přijat na svou 2. preferenci, což je sdružené studium (na 1. místě jsem měl jednoborové studium Japanistiky). Je to fakt divný
Jakub Crhak,
Hmmmm, tak je možný, že FF MU, vás díky tomuhle výsledku právě přiřadila právě na Vámi vaši zvolenou preferenci. Ale jo, pravda je to divný.