Julie Vitoulová
25/11/2019 15:16new
Tisk středoškolského vysvědčení
Dobrý den, chtěla bych zažádat o prominutí přijímací zkoušky na základě prospěchu ( obor antropologie , přírodovědecká fakulta). V přihlášce se píše, že na stránce Moje přihlášky mám použít tisk středoškolského vysvědčení. Bohužel ať hledám jak hledám, nemohu to nikde najít a nevím si rady.
29/11/2019 14:20new
Dobrý den,
ráda bych se přidala k dotazu - pokud jsem již odmaturovala, platí možnost zažádat o prominutí přijímací zkoušky i pro mne? Pokud ano, lze místo potvrzení ze SŠ (nemám možnost potvrzení získat) zaslat kopie vysvědčení? Děkuji za odpověď.
30/11/2019 20:36new

Dobrý den,

o prominutí přijímací zkoušky na Přírodovědecké fakultě mohou požádat pouze ti uchazeči, kteří skládají maturitu v jarním termínu aktuálního školního roku nebo v roce předchozím. Viz "Prominutí přijímací zkoušky" na https://www.sci.muni.cz/pro-uchazece/bakalarske-studium/prijimaci-rizeni.
last modified 2/12/2019 19:17 new

Dobrý den,

k tisku výpisu známek, které jste do Vaší e-přihlášky vyplnila, se dostanete následovně:

Moje přihlášky > Rekapitulace přihlášky (v šedém pruhu na spodu přihlášky) > odstavec "Studium, zkoušky a dokumenty" > Středoškolské vysvědčení: Vyplněno (tisk).
2/12/2019 10:15new
Dobrý den, můj dotaz se týká přijímacího řízení na FF, zde jsem v pokynech odpověď na mojí otázku nenašla.
Děkuji za reakci.
4/12/2019 12:58new

Dobrý den,

Filozofická fakulta nemá prominutí přijímací zkoušky omezeno věkem ani rokem maturity, můžete si tedy o prominutí zažádat, i když jste maturovala již před více lety. Podrobnosti k prominutí přijímací zkoušky na FF naleznete popsané v sekci "Zajímá mě možnost prominutí přijímací zkoušky" na https://www.phil.muni.cz/pro-uchazece/bakalarske-studium/casto-kladene-dotazy.

Pro příště Vás poprosím fakultně-specifické dotazy vkládat přímo do diskusního fóra pro danou fakultu. Seznam jednotlivých vláken pro přijímací řízení najdete na https://is.muni.cz/auth/discussion/prijimacky/. Děkuji za pochopení.