E-přihláška - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2020 - Diskuse
Marie Ingrová,
Prominutí přijímací zkoušky
Dobrý den,v mojí e-přihlášce se mi objevilo, že mi byla přijímací zkouška prominuta, ale hned pod tím je v kolonce „Výsledek přijímacího řízení“ uvedeno „Dosud nerozhodnuto“. Znamená to tedy, že jsem přijata, nebo musím ještě čekat na rozhodnutí?
Děkuji za odpověď.
Dobrý den,, rozhodnutí o přijetí ke studiu a pozvánku na zápis obdržíte po zasedání přijímací komise. Stane se tak nejpozději v průběhu měsíce května.
Monika Rihošková,
Dobrý deň,
mám rovnakú situáciu. Môžem teda rátať s tým, že prijatá budem, alebo sa môže stať že aj napriek tomu, že mi přijímací skouška bola prominuta (uvedené v prihláške), by som priatá nebola (napr. z kapacitných dôvodov a pod.) ?
Ďakujem za odpoveď.
mám rovnakú situáciu. Môžem teda rátať s tým, že prijatá budem, alebo sa môže stať že aj napriek tomu, že mi přijímací skouška bola prominuta (uvedené v prihláške), by som priatá nebola (napr. z kapacitných dôvodov a pod.) ?
Ďakujem za odpoveď.
Platí výše uvedené. Případné detaily si můžete ještě ověřit na studijním oddělení příslušné fakulty.
Kristína Schmidtová,
Dobrý deň,
ja mám ten istý problém, požiadala som si o prominutí prijímacej skúšky, ktorá mi byla prominutá ale "Výsledek prijímacího rízení" je uvedené "Dosud nerozhodnuto". Tak teda neviem ci som prijatá a či sa mám pripravovať na príjmacie skúšky. Už som písala viacero mailov, aby som sa informovala, ale nedostala som jasnú odpoveď, tak sa teda obraciam tu.
Vopred Ďakujem.
ja mám ten istý problém, požiadala som si o prominutí prijímacej skúšky, ktorá mi byla prominutá ale "Výsledek prijímacího rízení" je uvedené "Dosud nerozhodnuto". Tak teda neviem ci som prijatá a či sa mám pripravovať na príjmacie skúšky. Už som písala viacero mailov, aby som sa informovala, ale nedostala som jasnú odpoveď, tak sa teda obraciam tu.
Vopred Ďakujem.
Dobrý den, pokud Vám byla přijímací zkouška prominuta, absolvovat ji nebudete. Rozhodnutí o přijetí Vám bude do Vaší e-přihlášky vloženo s největší pravděpodobností do konce června.