Odvolání - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2020 - Diskuse
Juraj Beňo,
neprijatý z kapacitných dôvodov
Vzhľadom na to že som neprijatý z kapacitných dôvodov ale dosiahol som percentil nad 80, budem nejakým spôsobom informovaný o uvoľnení miesta alebo mám o to zažiadať nejakým iným spôsobom?
V případě, že se fakulta rozhodne dobírat další lidi, bude automaticky dobírat další v pořadí. Odvolání nebo nějaký dopis na to nemá vliv.
Ale může to být klidně až v září (až proběhnou i náhradní termíny zápisů) nebo vůbec - fakulty většinou přijímají více lidí, protože už ze zkušenosti vědí, že se všichni nezapíší.
Ale může to být klidně až v září (až proběhnou i náhradní termíny zápisů) nebo vůbec - fakulty většinou přijímají více lidí, protože už ze zkušenosti vědí, že se všichni nezapíší.
Juraj Beňo,
Ak som to správne pochopil, tak jediné čo mi ostáva je čakať. Ďakujem za pomoc.
Alexandra Tarasidu,
Právě jsem si přečetla odpověď na svůj dotaz "Jsem pod čarou, jak a kdy se dozvím, že mě dobrali za někoho, kdo se nezapsal..." Ještě by mě ale zajímalo, co se bude dít, když se přihlásím (a zaplatím) možnost studia stejného oboru v rámci celoživotního vzdělávání (zápis do 31. 8. 2020) a někdy v září se případně dozvím, že jsem byla přijata do "klasického" kombinovaného studia.
Díky za odpověď.
Díky za odpověď.
Dobrý den,
povaha některých dotazů (jako je ten Váš) vyžaduje odpověď fakulty, a proto dotaz směřujte na studijní oddělení příslušné fakulty.
povaha některých dotazů (jako je ten Váš) vyžaduje odpověď fakulty, a proto dotaz směřujte na studijní oddělení příslušné fakulty.