Specifické dotazy - Pedagogická fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2021 - Diskuse
Uvolnění z TV na střední škole
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli budu přijata na studium učitelství prvního stupně i v případě, že jsem poslední rok teď na gymnáziu měla uvolnění, které mě, ale nijak neomezuje pro vykonávání jakéhokoli sportu či aktivity v budoucnu. Děkuji za odpověďDobrý den,
pro fakultu je relevantní pouze úředně ověřená kopie maturitního vysvědčení. Není třeba žádným způsobem dokládat fyzickou zdatnost a podobně.
Studium Logopedie bez SZZ z Logopedi
Dobrý den,chtěla bych se zeptat, zda se mohu přihlásit na navazující magisterské studium Logopedie i v případě, že nemám složenou SZZ z Logopedie, ale mám vystudovaný obor Historie se zaměřením na vzdělávání na FPE ZČU.
Děkuji
Dobrý den,
v podmínkách přijetí na tento studijní program je uvedeno následující: "Uchazeč se musí prokázat SZZ na bakalářské úrovni z inkluzivní speciální pedagogiky a SZZ na bakalářské úrovni z logopedie a surdopedie a absolvovat přijímací testy z inkluzivní speciální pedagogiky a z logopedie a surdopedie."
Více informací naleznete zde v sekci Přijímací zkouška a podsekci Logopedie: https://www.ped.muni.cz/pro-uchazece/navazujici-magisterske-studium/podminky-a-kriteria-prijeti-ke-studiu#prijimaci-zkouska
Linda Krajsová - komunikátor přijímacího řízeníAngličtina
Tak co říkáte, angličtináři? Letos je ta hranice pro přijetí docela masakr, co?Překvapivé nepřijetí
Ahoj, nevím jestli má někdo podobný problém ale s percentilem 62,58 jsme už chtěla slavit na dějepis s informatikou kam se minulý rok hlásil jeden člověk a ejhle v přihlášce napsaný nepřijata z kapacitních důvodu a nic k tomu dál.. hodně mě teda zajímá pořadí a kdy ho dají do přihlášky už jsem jim psala i email hodně překvapení noUčitelství pro mateřské školky (kombinované)
Ahoj, hlásil jste se někdo na tento obor a dostali jste se? Překvapilo mě, že minulý rok brali posledního člověka s percentilem 25 a mně letos nevzali s percentilem 47.Přijímačky na Isp
Dobrý den, v e přihlášce je že budeme vědět výsledky prijimacek v červnu ale myslím že nám říkali že to bude až červenec co je správné a proč tak dlouho ? DikyDobrý den,
prosím, kontaktujte s tímto dotazem studijní oddělení příslušné fakulty, kontakt naleznete zde: https://is.muni.cz/podpora/studijni. Děkuji.