Thread: Odvolání/
Riedelová Eliška
22/5/2021 00:03new
Dotaz
Dobrý večer,
přečetla jsem si výsledky přijímacího řízení. V přihlášce mám ,,Nedostavil(a) se k přijímací zkoušce nebo její části". Na mou 1. preferenci jsem měla zvolen obor Sociální pedagogika a poradenství, na který stačil pouze test TSP, na který jsem se dostavila.
Nevím, jak se mám v tuto chvíli chovat, protože podmínky jsem splnila a nemohu se ani bez jednacího čísla v odvolání odvolat.
Děkuji předem za odpověď.
22/5/2021 11:52new
Dobrý den,

mám trochu jiný problém, ale netuším jak vytvořit vlastní vlákno, tak píši sem. Nebyl jsem přijat na PdF na mou první kombinaci skrz neúspěch u oborové zkoušky, to mám napsané i v rozhodnutí, ale mám další dvě kombinace, které tam nejsou vůbec zmíněny.. Jako kdybych je neměl. Myslel jsem, že jsou pak na řadě další priority, ale o nich ani zmíňka. Tak bych se chtěl zeptat, jestli se nevyskytla nějaké chyba nebo jak to vlastně funguje.

Taktéž děkuji za odpověď.

24/5/2021 12:15new

Vážený pane Vokurko,
prosím, napište mi email na prihlaska@muni.cz, ve kterém uvedete číslo přihlášky. Z důvodu ochrany Vašich osobních údajů bych tuto záležitost s Vámi nerad řešil zde. Děkuji za pochopení.

Ondřej Bohm - komunikátor pro přijímací řízení
24/5/2021 11:02new

Vážená slečno Riedelová,
v případě, že mezi Vaše předepsané zkoušky spadaly i testy, jež nebyly vykonány, byť jen pro jedinou Vámi nastavenou prioritu, a zároveň Vámi dosažený výsledek u ostatních zkoušek, bohužel, nebyl dostačující pro přijetí do ostatních priorit, systém Vám automaticky jako výsledek přijímacího řízení uvede ten nejzávažnější důvod nepřijetí, což je v tomto případě "Nedostavil(a) se k přijímacímu řízení".

Linda Krajsová - komunikátor přijímacího řízení