Odvolání - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2021 - Diskuse
Dotaz
Dobrý večer,přečetla jsem si výsledky přijímacího řízení. V přihlášce mám ,,Nedostavil(a) se k přijímací zkoušce nebo její části". Na mou 1. preferenci jsem měla zvolen obor Sociální pedagogika a poradenství, na který stačil pouze test TSP, na který jsem se dostavila.
Nevím, jak se mám v tuto chvíli chovat, protože podmínky jsem splnila a nemohu se ani bez jednacího čísla v odvolání odvolat.
Děkuji předem za odpověď.
mám trochu jiný problém, ale netuším jak vytvořit vlastní vlákno, tak píši sem. Nebyl jsem přijat na PdF na mou první kombinaci skrz neúspěch u oborové zkoušky, to mám napsané i v rozhodnutí, ale mám další dvě kombinace, které tam nejsou vůbec zmíněny.. Jako kdybych je neměl. Myslel jsem, že jsou pak na řadě další priority, ale o nich ani zmíňka. Tak bych se chtěl zeptat, jestli se nevyskytla nějaké chyba nebo jak to vlastně funguje.
Taktéž děkuji za odpověď.
Vážený pane Vokurko,
prosím, napište mi email na prihlaska@muni.cz, ve kterém uvedete číslo přihlášky. Z důvodu ochrany Vašich osobních údajů bych tuto záležitost s Vámi nerad řešil zde. Děkuji za pochopení.
Vážená slečno Riedelová,
v případě, že mezi Vaše předepsané zkoušky spadaly i testy, jež nebyly vykonány, byť jen pro jedinou Vámi nastavenou prioritu, a zároveň Vámi dosažený výsledek u ostatních zkoušek, bohužel, nebyl dostačující pro přijetí do ostatních priorit, systém Vám automaticky jako výsledek přijímacího řízení uvede ten nejzávažnější důvod nepřijetí, což je v tomto případě "Nedostavil(a) se k přijímacímu řízení".