Ostatní týkající se příjímacího řízení - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2021 - Diskuse
Filip Komín,
Nepřijat z kapacitních důvodů
Dobrý den,dalo by se nějak zjistit kolikátý jsem pod čarou v daném oboru (angličtina se zaměřením na vzdělávání) a tím pádem jaká je šance, že budu přijat při dobírání studentů?
Děkuji za odpověď
Nikola Drescher,
Vzhledem k tomu, jak jsem hodne nad tebou, tak sance je nulova. Ale bud vklidu. Moje sance jsou taky nulovy, protoze PdF studenty pod carou nedobira.
Nikola Drescher,
Jezis, moc se omlouvam! Spletla jsem si jmeno :-) nevim kolik jsi mel bodu :-D ale stejne to nemeni nic na faktu, ze jsme neprijati a sance se tam dostat neni.
Filip Komín,
Pohodka :D jen jestli by js mohla poslat odkaz kde je pořadí nebo něco na ten způsob ... ať se cítím trošku líp.
Nikola Drescher,
Poradi tam neni nahrany...zatim. Ale ja svy body klidne zverejnim, takze muzes aspon ziskat odhad - mela jsem 154,3b a ostrouhala jsem :-) Plati to ale pro kombinovane studium. U denniho je vetsinou o par bodu treba min (vetsinou tak 5b)
Nikola Drescher,
No, neni zac :-D Taky hodne stesti! Ja to jdu zkusit jeste pristi vikend do Olomouce na anglinu. To uz vyjit musi :-D Tam se mi ty oborovy testy zdaji az nejak podezrele easy :-D jen skoda ty Masarycky. Ta me mrzi, pac je to moje alma mater.
Dobrý den,
detailní informace budou uvedeny v rozhodnutí o přijetí/nepřijetí, které Vám bude nahráno do e-přihlášky do 20. května do sekce Výsledky přijímacího řízení a podsekce Dokumenty.