TSP obecně - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2021 - Diskuse
Snížení percentilu
Souhlasím, že situace je asi dost složitá. Ale stává se. Já se jen chci obecně zeptat, jestli chápu dobře, že otázka byla vyřazena? Tedy konečný počet otázek byl tento rok 47. Nebo byla otázka ponechána za 0 bodů a tím pádem tato situace pomohla lidem, kteří odpovědeli špatně - přičetli jim, 0,25. Lidé, kteří neodpovědeli, těm se asi nic nezměnilo. A lidé, kteří odpovědeli správně, to uškodilo. I když jednu ze správných odpovědí našli. Nevím proč, ale příjde mi přece lepší otázku ponechat, i když jsou dvě správné odpovědi. Vím, že tohle řeší i SCIO a někdy může dojít k vyřazení otázky, ale může doít i k tomu, že se ponechají dvě správné odpovědi. Doufám, že k tomu přihlédne i MU, přeci jen jsou TSP v jejich moci.Obě správně odpovědi tehdy hodnotili po bodu.
Nevím proč je to teď jinak.
Zatím výsledky nevím, tak doufám, že snížení percentilu, pro mě nebude nevýhodou. Stížnost neplánuji podat, ale mrzí mě to a vím, že jsem pro to makala opravdu dostatečně.
Taktiež ostatní uchádzači s predošlým nižším percentilom ale zlou odpoveďou by mali šancu predbehnúť tých s dobrou ...
Ako toto môže byť najspravodlivejšie riešenie pre všetkých uchádzačov? Spravodlivé riešenie je predsa priznať 1 bod za označenie ktorejkoľvek správnej odpovede.
Veřejná ekonomika a správa
Výsledky Veřejné ekonomiky a správy nejsou stále zveřejněny, kdy budou ?Dobrý den,
přijímací komise zasedala včera, rozhodnutí by mělo být vložena do Vaší e-přihlášky do 24. května.
FF Psychologie
rád bych věděl kdy bude rozhodnuto, pokud se nemýlím tak komise zasedala už včera a na psychologii máme jen TSP takže nechápu proč se pořadí ještě nezveřejniloDobrý den,
rozhodnutí Vám bude vloženo do e-přihlášky do konce května.
TSP - Dotaz ohledně příprav zkoušek
Zakládám vlákno z důvodu žádosti o odpověď na příspěvek ze dne 6.5.2021.
Proč neprošly TSP podrobnější analýzou/zkušební fází, aby byla ambivalence odpovědí včas zachycena a celkově se jí předešlo? Chápu, že letošní situace byla velice neobvyklá... Leč TSP se přece nepřipravují poslední týden před přijímačkami. Proč tedy neprošly důkladnější kontrolou?
Jinými slovy proč nebyly důkladně analyzovány úlohu za úlohou, aby na žádné diskuze o správnosti nebo nesprávnosti odpovědí nebyla vůbec příležitost?
Proč nebyla alternativně vytvořena zkušební skupina, která by si testy prošla a mohla podávat případné námitky?
Chápu, že připravit několik variant testů je velice zdlouhavý a složitý proces, navíc ještě za této situace, nicméně si myslím, že existují určité metody, které mohou chybovost testů zcela vyloučit. A času tu bylo dost. Proč tedy nejsou (respektive nebyly) použity?
Děkuji mnohokrát za odpověď a přeji hezký den.Vážená paní Kalašová, prvně, toto není žádné „plakání", nýbrž formálně konstruovaná žádost zakončená otázkou - v tomto případě přesněji doplnění předchozí stížnosti, které se odkazuje na vlákno již mnou dříve založené a ignorované. Pokud vám to přijde vtipné, zřejmě ještě sama nejste na tuto úroveň projevu (formálně psaná žádost) zvyklá, což dokážu pochopit.
Dále, nechci, aby se vedení „posadilo na zadek" pouze žádám jednoduchou odpověď na mé otázky: Proč TSP neprošly důkladnější kontrolou, když bylo na jejich přípravu dost času? a Proč nebyly použity metody, které mohou snížit chybovost TSP na minimum?
Není v mém zájmu začínat nějaké hádky nebo provokace, chci pouze odpovědi na své otázky... A na to snad právo mám, ne?
Přeji hezký denNestacilo se mozna lepe pripravit a zabojovat spise u tech prijmacek, tak aby pouha jedina otazka (ze 48) nerozhodovala o vasem prijeti/neprijeti?