last modified 27/10/2008 13:18 new
Ostatní týkající se TSP
Veronika Krňávková
24/4/2021 16:53new
Dojmy
Ahoj, tak jaké jsou vaše dojmy z letošních TSP? Já jsem úplně vyšťavená a ať už to dopadne jakkoliv, jsem ráda, že to mám za sebou.
Petra Příhodová
24/4/2021 17:24new
Jsem na tom podobně. Kdybych je dělala znovu, vím, že není dobré do sebe kopnout kafe těsně před testem, a následně ho řádně zapít vodou. Už v půlce testu jsem si nutně potřebovala odskočit :-D ale zvládla jsem to XD i když to nebylo zrovna příjemný... :-D byl to celkem masakr, pro mě hlavně ta angličtina. A štve mě, že mě to nepustí do toho testu - jen si ho prohlédnout, abych věděla, co všechno jsem po... :-D a byla jsem nervózní snad jak u maturity, takže jsem taky ráda, že už je to za mnou. Tak ať ti to vyjde ;-)
Veronika Krňávková
24/4/2021 21:12new
Jo, taky bych si ráda prohlídla, jak moc jsem to zpackala... Nervozita byla velká, furt jsem sledovala čas a stejně jsem u angličtiny ani nestihla prolítnout všechny otázky. A naopak mi chyběla možnost se vrátit tam, kde jsem času měla dost... Každopádně to byla zajímavá zkušenost :)
Nikola Drescher
30/4/2021 15:52new
Udělala tu samou chybu u oborovek. Kafe + velká sklenice vody a přibližně od půlky testu už jsem pohopsávala na židli :-D Na konci jsem už myslela, že snad umřu :-D
Ale souhlasím, že angličtina v TSP byla náročná. Teda aspoň když si vzpomenu, na jaké úrovni jsem měla angličtinu těsně po gymplu. Teď už mi to bylo naštěstí jedno. Ale pro lidi po střední to byla objektivně fakt težká část.