Volná diskuse - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2021 - Diskuse
Forma studia
Dobrý den, je možné přestoupit z kombinovaného studia na prezenční studium? Jednalo by se o stejnou fakultu, stejný obor. Děkuji.Dobrý den,
bohužel, je možná změna formy studia pouze z prezenční na kombinované.
Posun v umístění
Dobrý den, chci se zeptat, když jsem se při přijímacím řízení umístil kousek pod čarou, jak a kdy se dozvím jestli někdo odřeknul studium a já se případně posunul mezi přijaté? Děkuji.Dobrý den,
fakulta by Vás sama automaticky informovala nejpozději po uplynutí termínu zápisu ke studiu.
Důležité sdělení pro nepřijaté studenty na bakalářském oboru Antropologie
Zdravím, toto sdělení je určeno pro všechny studenty Antropologie, kteří se momentálně nacházejí pod čarou. Budu stručný, na Antropologii nenastoupím a uvolním tak jedno místo pro někoho z nepřijatých, jelikož na tento obor přijímali pouze 15 lidí. Nechci totiž studovat na této pseudouniverzitě, která si ani neumí zařídit své přijímací zkoušky bez technických a faktických chyb a jejíž přístup jak ke studentům, tak ke většině zaměstnanců je otřesný. Masarykova univerzita opravdu za posledních 10 let klesla až na úplné dno a jsem šťastný, že mohu studovat stejný obor na daleko lepší a profesionálnější Univerzitě Karlově. Dále se také uvolní místo na Experimentální biologii v nejmenovaném oboru, kde brali většinu studentů.
Užijte si studium na této neprofesionální a nelidské univerzitě, snad jsem někoho zachránil.
Přeji vám štěstí při vašem studiu.
PNVětšinou zaměstnanců myslím ty mimo rodinný Univerzitní kruh. :) A také doufám, že se najde někdo, komu pomohu dostat se alespoň tady, i když tato univerzita nepatří mezi ty nejerudovanější a jak její výzkumná síla, tak její image je pouze zlaté pozlátko, které zablyští jen těm nejvlezlejším.
Přeji hezký den. :)
PN