Vlákno: E-přihláška/
Adela Štumarová
16. 4. 2021 09:13nové
Odkaz na MS Teams v e-příhlášce, odkaz na test
moje přihlášky jsou
4133178
4133158
Adriana Koššuthová
16. 4. 2021 11:32nové
Dobrý deň,
ja mám taký istý problém ako Adelka.
16. 4. 2021 13:29nové

Dobrý den,
ano, jsme si toho vědomi. Je však třeba vytvořit tisíce schůzek a proto tento proces delší dobu trvá a tímto Vás žádáme o strpení. Pokud by se odkaz neobjevil ve Vaší e-přihlášce do poloviny příštího týdne, opětovně nás prosím kontaktujte na prihlaska@muni.cz. Děkujeme.

Linda Krajsová - komunikátor přijímacího řízení
Veronika Brandejs
22. 4. 2021 14:20nové
Dobrý den, mám stejný problém, doteď nemám odkaz na ostrý test a ani na TEAMS, ale psala jsem Vám už na email prihlaska@muni.cz a i na FB. Moje přihláška má číslo 4154708. Pěkný den. Veronika Brandejs
Adela Štumarová
22. 4. 2021 15:57nové
Bude to tam od zítra:)
Ondrej Novelinka
16. 4. 2021 18:25nové
Nedoložený OP
Dobrý deň,
ak som nestihol do konca marca poslať naskenovaný občiansky preukaz, znamená to, že moja prihláška je tým pádom neplatná?
Ďakujem.
17. 4. 2021 16:50nové

Dobrý den,
nahrání skenu OP již, bohužel, není možné. Nezoufejte, přihláška zůstává platná. U zkoušky se prokážete ukázáním OP na kameru. Mějte tedy, prosím, Váš průkaz u zkoušky připravený. Děkuji.
Pokud nekonáte TSP, celou záležitost ohledně skenu OP můžete považovat za bezpředmětnou. Skeny OP se týkají pouze TSP.

Olga Ikonnikova
19. 4. 2021 10:11nové
Vložena špatná příloha
Dobrý den,
Application number: 4167385
Omylem jsem vložila do přílohy své přihlášky dvě špatné verze Cover_Letter_Olga_Ikonnikova.pdf.
Je možné prosím nějak odstranit? Předem děkuji.
19. 4. 2021 22:45nové

Dobrý den,
přihlášku s číslem 4167385 evidujeme jako neuhrazenou a celkově nepodanou.

Jana Hlavová
20. 4. 2021 08:27nové
Žádost o náhradní termín technické zkoušky
Dobrý den,
žádám Vás o nový termín technické zkoušky z důvodu nemožnosti připojení dne 10. 4. 2020. Ráno jsem se snažila o připojení, bohužel marně, odpoledne jsem se dovolala na studijní oddělení právnické fakulty, kde mi oznámili, že Vás mohu požádat ještě jednou o možnost vyzkoušet si technickou zkoušku, prosím Vás tedy o zaslání náhradního termínu.
Nejdříve jsem psala na it@muni.cz a prihlaska@muni.cz, poté jsem volala na technickou podporu a zde mi poradili ať zkusím napsat sem.

Předem děkuji Hlavová Jana

20. 4. 2021 12:48nové

Dobrý den,
již Vám bylo odpovězeno na prihlaska@muni.cz.

Tereza Boczková
21. 4. 2021 09:38nové
Dobrý den,
moc ráda bych Vás taky poprosila o možnost vyzkoušet si technickou zkoušku.
Napoprvé se mi nezobrazil žádný odkaz v e-přihlášce.
Předem děkuji za odpověď,
Boczková Tereza
21. 4. 2021 13:16nové

Dobrý den,
náhradní termín technické zkoušky, bohužel, nezvládneme realizovat, nicméně účast na technické zkoušce nebyla povinná. V případě výskytu jakéhokoliv technického problému u TSP nás, prosím, neprodleně (IHNED) kontaktujte na adrese prihlaska@muni.cz, pokusíme se problém vyřešit. Děkuji.

Tereza Pokorná
21. 4. 2021 07:51nové
Odkaz na MS teams na ostrý test TSP a oborový test
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat ohledně odkazu k ostrému testu TSP a odkazu na oborový test z AJ. V ani jedné přihlášce nemám odkaz na MS Teams na ostrý test a ani odkaz na oborový test z AJ na jedné z přihlášek. (Mám tam stále jenom test k technické zkoušce, které jsem se zúčastnila). V přihlášce je pouze zapsán termín a čas TSP a oborového testu. Jak jsem se dočetla v pokynech, mělo by to být zveřejněno od 12.dubna vše, tak nevím, zda je problém na mojí nebo na vaší straně. Číslo přihlášky s oborovým testem z AJ : 4100346.
Děkuji za odpověď.

S pozdravem
Tereza Pokorná
21. 4. 2021 10:07nové
Mam ten stejny problem.
Daniela Cinkaničová
21. 4. 2021 10:15nové
Ja mám ten istý problém, neukazuje mi odkaz na MS Teams ani na test samotný.
Petr Houdek
21. 4. 2021 10:30nové
Také v přihlášce nemám odkaz na test ani na schůzku v Teams. Jen datum a čas konání TSP.
Johana Bártová
21. 4. 2021 11:13nové

Dobrý den, mám ten stejný problém. V přihlášce mám pouze zapsaný termín a čas TSP, nikoliv odkaz na MS Teams na ostrý test.

Děkuji za odpověď.

Bártová Johana
Kateřina Jouklová
21. 4. 2021 11:57nové
Stejný problém, nemám odkaz na Teams
Adela Štumarová
21. 4. 2021 12:03nové
Minulý týden jsem psala se stejným problémem, ale bylo mi řečeno, že o tom vědí a kvůli velkému počtu schůzek to může trvat o něco déle. Měla jsem počkat do poloviny týdne (resp. do dneška) a pak se znovu ozvat. S odkazem jsem na tom stále stejně, takže to asi je stále v řešení.
21. 4. 2021 13:21nové

Dobrý den,
jak je uvedeno zde v tabulce s důležitými termíny: https://is.muni.cz/do/rect/metodika/stud/prijriz/tsp-online/online-test-studijnich-predpokladu-2021.qwarp, odkazy budou do e-přihlášky vloženy v pátek 23. dubna. Jak již uvedla slečna Štumarová, organizují se tisíce schůzek, a proto prosíme o strpení. Děkujeme.

Mária Zemanová
22. 4. 2021 11:02nové
Prepáčte, až teraz som si všimla, vašu odpoveď, ďakujem za správu.
Mária Zemanová
22. 4. 2021 11:00nové
Dobrý deň, tiež mám podobný problém. V prihláške mám odkaz na MS Teams na skúšku z francúžtiny, ale nemám tam odkaz na test z francúžtiny, TSP test ani na MS Teams na TSP.
Klára Kubešová
23. 4. 2021 19:11nové
Prominutí přijímací zkoušky a TSP
Dobrý den,
mám podané přihlášky na sdružené studium (4102798 a 4102769). U obou přihlášek mi byla prominuta přijímací zkouška na hlavní obor na ESF a na vedlejší obor na FSS mám jako přijímací zkoušku zvolené test ZSV a OSP od Scia. TSP bych tedy konat neměla. I přesto mám ale v přihlášce vypsaný termín na TSP, odkaz na MS Teams atd. Chtěla bych se tedy ujistit, že TSP skutečně konat nemusím a nedošlo k chybě.
Předem děkuji
Klára Kubešová
24. 4. 2021 01:16nové

Dobrý den,
právě jsem kontrolovala Vaše přihlášky a platí, že TSP konat nemusíte.

Tereza Hrušecká
23. 4. 2021 23:17nové
Prominuti TSP
Dobrý večer, včera mi prišiel mail s informáciou, že by som mala písať TSP, pritom v e-prihláške mám už uvedené, že som prijatá na základe SCIO výsledkov. Chcem sa spýtať, či ide o automatický email, ktorý príde každému, a teda je všetko v poriadku a som prijatá aj bez TSP.
Ide konkrétne o prihlášky 4132600 a 4132385, pričom email mi prisiel iba ohľadom prihlášky 4132385, pri obidvoch prihláškach mám doloženú žiadosť o odpustenie prijímacích skúšok ako aj sken certifikátu SCIO, u obidvoch mám pri vysledek prijimaciho rizeni napísané : prijata bez prijimaci zkousky a pri žiadosti o prominuti prijímací zkousky mám v poznamke : prominuto.
24. 4. 2021 00:56nové

Dobrý den,

již Vám bylo odpovězeno na prihlaska@muni.cz.

Ondřej Vaněk
9. 7. 2021 16:45nové
Dvouobor přijetí
Dobrý den, hlásím se na dvouobor Učitelství historie pro střední školy (major) a Učitelství anglického jazyka a literatury pro střední (minor). V epřihlášce mám napsáno, že jsem přijat, doslova: "V rámci programu Učitelství historie pro střední školy jste byl přijat na vaši 1. preferenci." Znamená to, že jsem úspěšně složil přijímačky z obou oborů, nebo pouze z Učitelství historie a na výsledek Učitelství angličtiny mám ještě čekat? Děkuji za odpověď.
Ondřej Vaněk
14. 7. 2021 22:54nové

Dobrý den,

každá přihláška je vždy podaná do určitého studijního programu (tím je vždy major). V rámci každé přihlášky můžete následně volit až tři preference studijních plánů, kdy každá může být mírně odlišná, například v každé může být jiný minor. Byl-li jste přijat na první preferenci, znamená to, že jste byl přijat na takovou kombinaci programů (určitý studijní plán), jaká je v této preferenci obsažena. Tedy například Učitelství historie pro střední školy (major) + Učitelství anglického jazyka a literatury pro střední (minor).

Linda Krajsová - komunikátor pro přijímací řízení
Pavlína Bílková
1. 8. 2021 14:22nové
Dodatečné přijímací řízení
Dobrý den,
chtěla bych si dodatečně založit přihlášku, bohužel i po vyplnění všech údajů se mi nedaří přihlášku podat. Nevím si rady, čím to může být? Děkuji.
5. 8. 2021 20:56nové

Dobrý den,
již Vám bylo odpovězeno na komunikačním portálu prihlaska@muni.cz.

Vlákno: Odvolání/
Lenka Ošmerová
16. 5. 2021 17:43nové
Lenka
Dobrý dne,

jak prosím zjistím jednací číslo, které je nutné vyplnit v odvolávacím formuláři?

Děkuji za odpověď.