Odkaz na MS Teams v e-příhlášce, odkaz na test
moje přihlášky jsou4133178
4133158
Dobrý den,
ano, jsme si toho vědomi. Je však třeba vytvořit tisíce schůzek a proto tento proces delší dobu trvá a tímto Vás žádáme o strpení. Pokud by se odkaz neobjevil ve Vaší e-přihlášce do poloviny příštího týdne, opětovně nás prosím kontaktujte na prihlaska@muni.cz. Děkujeme.
Nedoložený OP
Dobrý deň,ak som nestihol do konca marca poslať naskenovaný občiansky preukaz, znamená to, že moja prihláška je tým pádom neplatná?
Ďakujem.
Dobrý den,
nahrání skenu OP již, bohužel, není možné. Nezoufejte, přihláška zůstává platná. U zkoušky se prokážete ukázáním OP na kameru. Mějte tedy, prosím, Váš průkaz u zkoušky připravený. Děkuji.
Pokud nekonáte TSP, celou záležitost ohledně skenu OP můžete považovat za bezpředmětnou. Skeny OP se týkají pouze TSP.
Vložena špatná příloha
Dobrý den,Application number: 4167385
Omylem jsem vložila do přílohy své přihlášky dvě špatné verze Cover_Letter_Olga_Ikonnikova.pdf.
Je možné prosím nějak odstranit? Předem děkuji.
Dobrý den,
přihlášku s číslem 4167385 evidujeme jako neuhrazenou a celkově nepodanou.
Žádost o náhradní termín technické zkoušky
Dobrý den,žádám Vás o nový termín technické zkoušky z důvodu nemožnosti připojení dne 10. 4. 2020. Ráno jsem se snažila o připojení, bohužel marně, odpoledne jsem se dovolala na studijní oddělení právnické fakulty, kde mi oznámili, že Vás mohu požádat ještě jednou o možnost vyzkoušet si technickou zkoušku, prosím Vás tedy o zaslání náhradního termínu.
Nejdříve jsem psala na it@muni.cz a prihlaska@muni.cz, poté jsem volala na technickou podporu a zde mi poradili ať zkusím napsat sem.
Předem děkuji Hlavová Jana
Dobrý den,
již Vám bylo odpovězeno na prihlaska@muni.cz.
moc ráda bych Vás taky poprosila o možnost vyzkoušet si technickou zkoušku.
Napoprvé se mi nezobrazil žádný odkaz v e-přihlášce.
Předem děkuji za odpověď,
Boczková Tereza
Dobrý den,
náhradní termín technické zkoušky, bohužel, nezvládneme realizovat, nicméně účast na technické zkoušce nebyla povinná. V případě výskytu jakéhokoliv technického problému u TSP nás, prosím, neprodleně (IHNED) kontaktujte na adrese prihlaska@muni.cz, pokusíme se problém vyřešit. Děkuji.
Odkaz na MS teams na ostrý test TSP a oborový test
Dobrý den,chtěla bych se zeptat ohledně odkazu k ostrému testu TSP a odkazu na oborový test z AJ. V ani jedné přihlášce nemám odkaz na MS Teams na ostrý test a ani odkaz na oborový test z AJ na jedné z přihlášek. (Mám tam stále jenom test k technické zkoušce, které jsem se zúčastnila). V přihlášce je pouze zapsán termín a čas TSP a oborového testu. Jak jsem se dočetla v pokynech, mělo by to být zveřejněno od 12.dubna vše, tak nevím, zda je problém na mojí nebo na vaší straně. Číslo přihlášky s oborovým testem z AJ : 4100346.
Děkuji za odpověď.
S pozdravem
Tereza Pokorná
Dobrý den, mám ten stejný problém. V přihlášce mám pouze zapsaný termín a čas TSP, nikoliv odkaz na MS Teams na ostrý test.
Děkuji za odpověď.
Bártová JohanaDobrý den,
jak je uvedeno zde v tabulce s důležitými termíny: https://is.muni.cz/do/rect/metodika/stud/prijriz/tsp-online/online-test-studijnich-predpokladu-2021.qwarp, odkazy budou do e-přihlášky vloženy v pátek 23. dubna. Jak již uvedla slečna Štumarová, organizují se tisíce schůzek, a proto prosíme o strpení. Děkujeme.
https://is.muni.cz/do/rect/metodika/stud/prijriz/tsp-online/online-test-studijnich-predpokladu-2021.qwarp
Prominutí přijímací zkoušky a TSP
Dobrý den,mám podané přihlášky na sdružené studium (4102798 a 4102769). U obou přihlášek mi byla prominuta přijímací zkouška na hlavní obor na ESF a na vedlejší obor na FSS mám jako přijímací zkoušku zvolené test ZSV a OSP od Scia. TSP bych tedy konat neměla. I přesto mám ale v přihlášce vypsaný termín na TSP, odkaz na MS Teams atd. Chtěla bych se tedy ujistit, že TSP skutečně konat nemusím a nedošlo k chybě.
Předem děkuji
Klára Kubešová
Dobrý den,
právě jsem kontrolovala Vaše přihlášky a platí, že TSP konat nemusíte.
Prominuti TSP
Dobrý večer, včera mi prišiel mail s informáciou, že by som mala písať TSP, pritom v e-prihláške mám už uvedené, že som prijatá na základe SCIO výsledkov. Chcem sa spýtať, či ide o automatický email, ktorý príde každému, a teda je všetko v poriadku a som prijatá aj bez TSP.Ide konkrétne o prihlášky 4132600 a 4132385, pričom email mi prisiel iba ohľadom prihlášky 4132385, pri obidvoch prihláškach mám doloženú žiadosť o odpustenie prijímacích skúšok ako aj sken certifikátu SCIO, u obidvoch mám pri vysledek prijimaciho rizeni napísané : prijata bez prijimaci zkousky a pri žiadosti o prominuti prijímací zkousky mám v poznamke : prominuto.
Dobrý den,
již Vám bylo odpovězeno na prihlaska@muni.cz.
Linda Krajsová - komunikátor přijímacího řízeníDvouobor přijetí
Dobrý den, hlásím se na dvouobor Učitelství historie pro střední školy (major) a Učitelství anglického jazyka a literatury pro střední (minor). V epřihlášce mám napsáno, že jsem přijat, doslova: "V rámci programu Učitelství historie pro střední školy jste byl přijat na vaši 1. preferenci." Znamená to, že jsem úspěšně složil přijímačky z obou oborů, nebo pouze z Učitelství historie a na výsledek Učitelství angličtiny mám ještě čekat? Děkuji za odpověď.Ondřej Vaněk
Dobrý den,
každá přihláška je vždy podaná do určitého studijního programu (tím je vždy major). V rámci každé přihlášky můžete následně volit až tři preference studijních plánů, kdy každá může být mírně odlišná, například v každé může být jiný minor. Byl-li jste přijat na první preferenci, znamená to, že jste byl přijat na takovou kombinaci programů (určitý studijní plán), jaká je v této preferenci obsažena. Tedy například Učitelství historie pro střední školy (major) + Učitelství anglického jazyka a literatury pro střední (minor).
Linda Krajsová - komunikátor pro přijímací řízeníDodatečné přijímací řízení
Dobrý den,chtěla bych si dodatečně založit přihlášku, bohužel i po vyplnění všech údajů se mi nedaří přihlášku podat. Nevím si rady, čím to může být? Děkuji.
Dobrý den,
již Vám bylo odpovězeno na komunikačním portálu prihlaska@muni.cz.
Lenka
Dobrý dne,jak prosím zjistím jednací číslo, které je nutné vyplnit v odvolávacím formuláři?
Děkuji za odpověď.