Marcela Bakalářová,
TSP - MS teams
Dobrý den,pokud nemám založený účet MS teams, musím si ho vytvořit ještě před tech. zkouškou?
Děkuji.
Bakalářová Marcela
Dobrý den,
účet si zakládat nemusíte, připojíte se přes odkaz ve Vaší e-přihlášce jako host a uvede své celé jméno.
Ihor Kozlov,
Byrokracie versus zkoušky
Dobrý den. Zahraniční studenti, kteří se chtějí přihlásit na magisterské studium, alespoň z Ukrajiny, setkali se s absurdním byrokratickým problémem. Žadatelé o studentská víza byli schváleni, ale Ministerstvo vnitra České republiky zakázalo lepit víza do pasů v konsulátu.Zpočátku byla omezení odůvodněna nouzovým stavem, který byl zrušen, ale víza se stále neprovádějí. Nyní je také nemožné přijet do České republiky pomocí bezvízového režimu. Formální akademický rok v jazykových školách končí, což znamená, že i schválená víza budou s největší pravděpodobností zrušena, protože student formálně «nepřišel pro jejich přijetí». To znamená, že studenti jsou absolutně zbaveni možnosti přijet ke zkouškám. Prosím, řekněte mi, jaké možnosti řešení tohoto problému můžete nabídnout nebo alespoň navrhnout.
S pozdravem a poslední nadějí, Kozlov Ihor
Dobrý den,
již Vám odpovězeno na prihlaska@muni.cz.
Lucia Rajská,
Online prijímacie skúšky TSP- technické problémy?
Dobrý deň,Z technických príčin mi bol preložený termín TSP na dnes okolo 17tej. Do prihlášky mi mal byť poslaný link a inštrukcie minimálne do 16tej, ale nič mi neprišlo. Písala som asi 10 mailov, ale na žiaden mi nikto neodpovedal. Preto by som sa chcela opýtať, či náhodou nemáte v Brne nejaké technické problémy, keďže je to už takmer hodina a pol a žiadna reakcia neprišla. Prípadne, či som sama alebo je tu ešte niekto, kto má rovnaký problém ako ja. Ďakujem za odpoveď!
Marek Šenkyřík,
Dobrý den,
též z technických důvodů se mi měl v přihlášce zobrazit nový odkaz a nezobrazil a na maily nikdo nereaguje.
též z technických důvodů se mi měl v přihlášce zobrazit nový odkaz a nezobrazil a na maily nikdo nereaguje.
Marek Šenkyřík,
Věřím že mají dost práce s funkčností systémů a do toho vytváření nových mimořádných schůzek. Třeba během následujícího času se to posune :)
Lucia Rajská,
Mne ešte nie, kedy máš náhradný? A kde v tej prihláške, možno to pozerám na zlom mieste..
Vážená slečno Rajská,
snad již vše bylo vyřešeno na prihlaska@muni.cz. :-)
Zveřejnění dosažených bodů či percentilu
Když přijímací řízení na ESF proběhlo online, proč alespoň nevidíme dosažený počet bodů či percentil? Kdy bude údaj zveřejněn?
Alena Řeháková,
Taky nechápu, proč letos zveřejnění trvá tak dlouho, když všechny testy jsou automaticky vyhodnoceny a odpadá tak skenování všech archů.
Barbora Ptáčková,
Minulý rok jsme čekaly skoro měsíc takže tohle je si myslím ještě FAKT v pohodě ;).
Údaj: Květen 2021 je dost vágní. Nikde nevidím ani datum, kdy zasedá přijímací komise, což by mi ušetřilo klikání a aktualizování stránky s výsledky. Sice mám jistotu, že jsem se dostal, ale chci znát, zda-li na oba obory.
Dobrý den,
přijímací komise na Ekonomicko-správní a Pedagogické fakultě zasedá 12. a 13. května.
Dobrý deň,
nemáte náhodou informácie kedy zasadá prijímacia komisia na Prírodovedecnkú fakultu?
Termíny zasedání přijímací komise
Kde naleznu údaj, kdy zasedají přijímací komise jednotlivých fakult? Osobně mi jde o ESF, ale může to zajímat i ostatní uchazeče.
Pošlete jména a milerád komisi obešlu pozvánkou na setkání v Teams, kde jim konferenci zorganizuji.
Dobrý den,
již Vám bylo odpovězeno v jiném vláknu.
Filip Komín,
Nepřijat z kapacitních důvodů
Dobrý den,dalo by se nějak zjistit kolikátý jsem pod čarou v daném oboru (angličtina se zaměřením na vzdělávání) a tím pádem jaká je šance, že budu přijat při dobírání studentů?
Děkuji za odpověď
Nikola Drescher,
Vzhledem k tomu, jak jsem hodne nad tebou, tak sance je nulova. Ale bud vklidu. Moje sance jsou taky nulovy, protoze PdF studenty pod carou nedobira.