Výsledky TSP
Zdravím.Hlásím se na MUNI podruhé, minulý rok jsem se nedostala. Podle dosavadních zkušeností ti mohu za sebe říct, že bych nepočítala s tím, že výsledky budou dřív, než 2.5.
A taky upozorňuji, že 2.5. se dozvíš pouze percentil a body, rozhodnutí o ne/přijetí tam bude až ke konci května. Sama teda furt koukám do přihlášky, kdyby to tam nááááhodou bylo dřív (ty percentily), ale obávám se, že to nehrozí.
Výsledky TSP
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem, ohledně výsledků TSP. Našla jsem 2 různé datumy sdělení výsledků o přijetí. Prosím tedy o upřesnění, zda platí 2.5. (uvedeno v pozvánce na TSP) nebo 20.5. ( na webu MUNI).
DěkujiOldriška Šimanová
Dobrý den,
informaci o přijetí/nepřijetí budete znát po zasedání přijímací komise, která by měla zasednout na začátku května.
Dobrý den,
ano, pro obě fakulty platí zasedání přijímací komise v první polovině května.
Změna v přihlášce
Zdravím,
všimla jsem si, že se na stránce mé přihlášky během včerejška udály nějaké změny. Konkrétně, že ze spodní části stránky, kde byla pod "Výsledky přijímacího řízení" tabulka s nevyplněným výsledkem TSP a už vyplněným výsledkem ZSV testu, tato tabulka zcela zmizela (i s už dosaženým percentilem ze ZSV).
Je to prosím běžná záležitost?
Na MUNI studuju a nepamatuju si, že by se v minulých letech něco podobného před zveřejněním kompletních výsledků dělo, tak bych se ráda ujistila.
Předem díky za odpověď.Změna studijního plánu
Dobrý den,Chtěl se bych zeptat, jestli je možné po přijetí ke studiu změnit studijní plán z jednooborového na sdruženy studium v kombinaci s jiným programem? A pokud ano, jak bych to mohl udělat?
Dobrý den,
bohužel, tento postup není možný, jelikož jste pro danou kombinaci nevykonal přijímací zkoušku, což-li je nezbytné.
Dobrý den,
priority/preference studijních plánů neslouží pro pozdější volbu. Po vykonání přijímací zkoušky Vám bude nabídnut zápis pouze do nejvyšší Vámi zvolené priority, pro kterou byla přijímací zkouška úspěšná. Nižší priority slouží pouze pro případ, že přijímací zkouška dopadne neúspěšně pro prioritu č. 1 (o kterou logicky máte největší zájem), ale dopadne úspěšně pro prioritu č. 2 (například z důvodu nižšího počtu uchazečů, nebo z důvodu nesplnění podmínek pro vedlejší obor v prioritě č. 1). V takovém případě je Vám tedy umožněno studovat daný program, a to v podobě, jakou máte nastavenou v rámci priority č. 2.
Varianta testu
Dobrý den,po prohlédnutí testu varianty 03 (c), zaslané ve výsledcích jsem zjistil, že se testové otázky jsou jiné oproti zadání, které jsem dostal, přestože úvodní strana testu byla nadepsána "(c)" tedy varianta 03. Je možné, že došlo v konkrétním zadání k chybě ze strany školy, což se i mně zdá méně pravděpodobné, nebo jsem z nějakého neznámého důvodu napsal nesprávnou variantu na list odpovědí? Předem děkuji za odpověď.
Nechci být netaktní, ale nemůžu si pomoct. Kdo z tohoto nepozná variantu testu, neměl by studovat vysokou školu.
Chybami se člověk učí, jsme jen lidi ;-)
Varianty ZSV + OSP / ZSV + TSP
Dobrý den, chci se zeptat, zda je nějaká možnost přihlédnutí k druhé variantě (v mém případě ZSV + TSP), kde mi vychází percentil lépe, i přesto, že jako hlavní variantu jsem si zvolila ZSV + OSP.Děkuji předem za odpověď.