Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na aplikační menu
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
EN
>
Soubory
>
Studijní materiály
>
Studijní materiály předmětu LF:
MNHV0822p
>
Učební materiály
LF:MNHV0822p Hygiena výživy II - přednáška
Soubory
Dokumenty
Úřední deska
Studijní materiály
Více
Soubory
Dokumenty
Úřední deska
Studijní materiály
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Učební materiály
um
/4
15. 7. 2015
Složky
Soubory
Mikrobiologie_majonez__kecupu_a_lahudkovych_salatu.ppt
Mikrobiologie_majonez__kecupu_a_lahudkovych_salatu.txt
Mikrobiologie_majonez__kecupu_a_lahudkovych_salatu.pdf
MB majonéz, kečupů...
Mikrobiologie_majonez__kecupu_a_lahudkovych_salatu.ppt
Lefnerová, D.
30. 5. 2016
Prednaska_NaMSP_LF_MU_mleko_a_mlecne_vyrobky_2016-2017.ppt
Prednaska_NaMSP_LF_MU_mleko_a_mlecne_vyrobky_2016-2017.txt
Prednaska_NaMSP_LF_MU_mleko_a_mlecne_vyrobky_2016-2017.pdf
MB mléko a mléčné výrobky
Prednaska_NaMSP_LF_MU_mleko_a_mlecne_vyrobky_2016-2017.ppt
Peřina, A.
28. 3. 2017
Mikrob._pozivatin_rostl._puvodu.ppt
Mikrob._pozivatin_rostl._puvodu.txt
Mikrob._pozivatin_rostl._puvodu.pdf
MB poživatin rostl. původu
Mikrob._pozivatin_rostl._puvodu.ppt
Lefnerová, D.
30. 5. 2016
na předmět MNHV0822p Hygiena výživy II - přednáška
Co je jinak
přidání souboru
Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka
Přidat
.
Co je jinak
další operace se soubory
Podrobnosti lze zjistit označením příslušného
řádku
.
Co je jinak
pohled pro experty
Pro častou práci je možné zvolit režim
Více možností
.
Co je nové
vyhledávání souborů
Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do
adresního řádku
.
Co je nové
rychlý přístup k souborům
Pomocí funkce
Nedávné
je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit
Hvězdičkou
.
Co se chystá
Připravujeme další vylepšení pro
mobilní zařízení
.
×
×