Technologie přípravy pokrmů II
Mgr. Kamila Jančeková, Ph.D.
Technologie přípravy pokrmů II
Kapitola obsahuje:
1
Obrázek
1
PDF
1
Studijní materiály
1
Video
1
Studijní text
3
Web
Učitel doporučuje studovat od 19. 2. 2024 do 3. 3. 2024.
Kapitola obsahuje:
1
Studijní materiály
1
Studijní text
Učitel doporučuje studovat od 4. 3. 2024 do 10. 3. 2024.
Kapitola obsahuje:
2
PDF
1
Studijní materiály
1
Studijní text
Učitel doporučuje studovat od 11. 3. 2024 do 17. 3. 2024.
Kapitola obsahuje:
1
Studijní materiály
1
Studijní text
1
Web
Učitel doporučuje studovat od 18. 3. 2024 do 24. 3. 2024.
Kapitola obsahuje:
2
PDF
2
Studijní materiály
1
Studijní text
Učitel doporučuje studovat od 25. 3. 2024 do 31. 3. 2024.
Dietní stravování ve školních jídelnách
Učitel doporučuje studovat od 8. 4. 2024 do 14. 4. 2024.
Předchozí