Populární štítky
akce
angličtina
autobusy
bezpečnost
blog
brno
bufet_FI
bus
cizí
cizích
czech
čeština
dictionary
doprava
favorit
favourite
FF:DU0101
FI
FI:IB001
FI:IB015
FI:MB103
fimuni
folksonomy
google
hardware
howto
humor
IDOD
IDOS
imported
informatik
internet
IS
IS_zaciname
jídlo
kam
kamarád
katalog
knihovna
knihy
kultura
LF:VLAM9X1c!
LF:VLPL9X1a
LF:VSAL081!
LF:VSAL082!
LF:VSAL091!
linux
mail
MHD
MU
muni
music
na
news
noviny
obor_geografie
obor_hispanistika
obor_informatika
obor_latina
obor_matematika
obor_medicina
obor_právo
odborné
písemky
portal
právo
pravopis
programming
programování
prvákoviny2007
předměty
předpisy
rady
recursos
rozvrh
Seznam
slov
slovník
slovníky_výkladové
slovo
sms
social_theory
software
spojení
škola
tags
taháky
train
tram
transport
travel
video
vlak
vlaky
vodafone
vyhledávač
zábava
zdroje
zpravodajství
zprávy
Nejnovější záložky
- Home food safety knowledge, risk perception, and practices among Mexican-Americans
Bezpečnost potravin v domácnosti: znalosti a vnímání rizik
1 osoba, první 9. 2. 2017, Aleš Peřina, záložky, lidé - Internetový portál bezpečnosti potravin - Doplňky stravy pro sportovce: riziko pro zdraví a přínos nejistý
Zdravotní rizika kofeinu v některých doplňcích stravy.
1 osoba, první 6. 2. 2017, Aleš Peřina, záložky, lidé - Shdr Editor
Editor shaderů v jazyce GLSL s živým náhledem.
3 osoby, první 2. 2. 2017, Adam Matoušek, záložky, lidé - Opravy spotřebičů Brno a okolí | Brno a okolí 1 osoba, první 9. 1. 2017, Jan Kasprzak, záložky, lidé
- Nomenclature for renal replacement therapy in acute kidney injury: basic principles | Critical Care | Full Text 1 osoba, první 12. 12. 2016, Lukáš Dadák, záložky, lidé
- Is HTTP Public Key Pinning Dead? – Network Security Blog | Qualys, Inc. 1 osoba, první 30. 11. 2016, Jan Kasprzak, záložky, lidé
- Brepols - Library of Latin Texts - series A 1 osoba, první 16. 11. 2016, Paolo Divizia, záložky, lidé
- The consumer’s perception of artificial food additives: Influences on acceptance, risk and benefit perceptions
Vnímání rizik z přídatných látek v potravinách se liší podle typu potravinářského aditiva. Pro nakupující veřejnost jsou aditiva měnící vzhled (barviva) mnohem hůře přijímána, než aditiva měnící chuť potravin (sladidla).
1 osoba, první 14. 11. 2016, Aleš Peřina, záložky, lidé - Consumers’ knowledge and safety perceptions of food additives: Evaluation on the effectiveness of transmitting information on preservatives
Vnímání potravinářských aditiv očima nakupující veřejnosti (Korea). Studie se zabývá jednak názorovým aspektem ("v čem vidíte konkrétní problém právě vy"), ale i praktickým chováním ("jak často nakupujete potraviny obsahuující některou z aditivních látek).
1 osoba, první 14. 11. 2016, Aleš Peřina, záložky, lidé
Děkujeme del.icio.us za inspiraci.