Populární štítky
akce
angličtina
autobusy
bezpečnost
blog
brno
bufet_FI
bus
cizí
cizích
czech
čeština
dictionary
doprava
favorit
favourite
FF:DU0101
FI
FI:IB001
FI:IB015
FI:MB103
fimuni
folksonomy
google
hardware
howto
humor
IDOD
IDOS
imported
informatik
internet
IS
IS_zaciname
jídlo
kam
kamarád
katalog
knihovna
knihy
kultura
LF:VLAM9X1c!
LF:VLPL9X1a
LF:VSAL081!
LF:VSAL082!
LF:VSAL091!
linux
mail
MHD
MU
muni
music
na
news
noviny
obor_geografie
obor_hispanistika
obor_informatika
obor_latina
obor_matematika
obor_medicina
obor_právo
odborné
písemky
portal
právo
pravopis
programming
programování
prvákoviny2007
předměty
předpisy
rady
recursos
rozvrh
Seznam
slov
slovník
slovníky_výkladové
slovo
sms
social_theory
software
spojení
škola
tags
taháky
train
tram
transport
travel
video
vlak
vlaky
vodafone
vyhledávač
zábava
zdroje
zpravodajství
zprávy
Nejnovější záložky
- Riziko nádorových onemocnění a konzumace masných výrobků a „červeného masa“
Stanovisko SZU k medializovaným zprávám o rakovinotvorném (karcinogenním) účinku červného masa na zdraví. Příspěvek rozebírá nejistoty vyplývající z metodiky hodnocení zdravotních rizik a předkládá další otázky, které v souvislosti s konzumací červeného masa nejsou uspokojivě vysvětleny.
1 osoba, první 4. 11. 2015, Aleš Peřina, záložky, lidé - GM rýže v centru zájmu šlechtitelů
Příspěvek pojednává o nutričních přínosech GM rýže, zejména pro rozvojové oblasti světa.
1 osoba, první 4. 11. 2015, Aleš Peřina, záložky, lidé - Shock Explained Clearly - YouTube 1 osoba, první 2. 11. 2015, Lukáš Dadák, záložky, lidé
- What is Shock? - YouTube 2 min intro 1 osoba, první 2. 11. 2015, Lukáš Dadák, záložky, lidé
- Bag-Valve-Mask Ventilation: Overview, Indications, Contraindications 1 osoba, první 23. 10. 2015, Lukáš Dadák, záložky, lidé
- Nutrivigilance
Státní zdravotní ústav spustil web Nutrivigilance, který má prioritně sloužit pro sběr hlášení o neobvyklých reakcích po požití potraviny, ale v určité sekci může sloužit i jako informační atlas i s prokliky na odborná stanoviska Vědeckého výboru pro potraviny.
1 osoba, první 20. 10. 2015, Aleš Peřina, záložky, lidé - The Vortex Approach 1 osoba, první 16. 10. 2015, Lukáš Dadák, záložky, lidé
- Internetový portál bezpečnosti potravin - Rakouská hygienická směrnice pro velkokuchyně 1 osoba, první 14. 10. 2015, Aleš Peřina, záložky, lidé
Děkujeme del.icio.us za inspiraci.