LF:BVHP061p Hygiena potravin-před. - Informace o předmětu
BVHP061p Hygiena potravin - přednáška
Lékařská fakultajaro 2006
- Rozsah
- 1/0/0. 2 kr. Ukončení: zk.
- Vyučující
- MVDr Ing Tomáš Komprda, CSc. (přednášející), prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc. (zástupce)
- Garance
- prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc.
Ústav preventivního lékařství – Teoretická pracoviště – Lékařská fakulta
Kontaktní osoba: MVDr. Halina Matějová - Předpoklady
- BVPR031p Potraviny rostlinné-před. && BVPZ041p Potraviny živočišné - před. && BVCP0222 Chemie potravin II
- Omezení zápisu do předmětu
- Předmět je nabízen i studentům mimo mateřské obory.
- Mateřské obory/plány
- Výživa člověka (program LF, B-SZ)
- Další komentáře
- Předmět je dovoleno ukončit i mimo zkouškové období.
Předmět je vyučován každoročně.
Výuka probíhá každý týden.
- Statistika zápisu (jaro 2006, nejnovější)
- Permalink: https://is.muni.cz/predmet/med/jaro2006/BVHP061p