BVML0221 Laboratorní metody analýzy potravin I

Lékařská fakulta
jaro 2009
Rozsah
2/2/0. 3 kr. Ukončení: z.
Vyučující
RNDr. Jiří Totušek, CSc. (přednášející)
RNDr. Jiří Totušek, CSc. (cvičící)
Předpoklady
Předmět není vypisován
Omezení zápisu do předmětu
Předmět je určen pouze studentům mateřských oborů.
Mateřské obory/plány
Cíle předmětu
Předmět není vypisován
Osnova
  • Předmět není vypisován
Literatura
  • Suject was not offered
Výukové metody
Předmět není vypisován
Metody hodnocení
Předmět není vypisován
Další komentáře
Předmět je vyučován každoročně.
Výuka probíhá každý týden.
Předmět je zařazen také v obdobích jaro 2001, jaro 2002, jaro 2003, jaro 2004, jaro 2005, jaro 2006, jaro 2007, jaro 2008, jaro 2010, jaro 2011.