BVML022 Laboratorní metody analýzy potravin

Lékařská fakulta
jaro 2010
Rozsah
4/6/0. 9 kr. (plus ukončení). Ukončení: zk.
Vyučující
RNDr. Jiří Totušek, CSc. (přednášející)
RNDr. Jiří Totušek, CSc. (cvičící)
Garance
prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc.
Ústav preventivního lékařství – Teoretická pracoviště – Lékařská fakulta
Kontaktní osoba: RNDr. Jiří Totušek, CSc.
Předpoklady
Předmět není vypisován
Omezení zápisu do předmětu
Předmět je určen pouze studentům mateřských oborů.

Předmět si smí zapsat nejvýše 20 stud.
Momentální stav registrace a zápisu: zapsáno: 0/20, pouze zareg.: 0/20
Mateřské obory/plány
Cíle předmětu
Předmět není vypisován
Osnova
  • Předmět není vypisován
Literatura
  • Suject was not offered
Výukové metody
Předmět není vypisován
Metody hodnocení
Předmět není vypisován
Další komentáře
Předmět je vyučován každoročně.
Výuka probíhá každý týden.
Předmět je zařazen také v obdobích jaro 2001, jaro 2002, jaro 2003, jaro 2004, jaro 2005, jaro 2006, jaro 2007, jaro 2008, jaro 2009, jaro 2011.