BVML0322 Laboratorní metody analýzy potravin II

Lékařská fakulta
podzim 2009
Rozsah
2/4/0. 6 kr. Ukončení: zk.
Vyučující
RNDr. Jiří Totušek, CSc. (přednášející)
RNDr. Jiří Totušek, CSc. (cvičící)
Garance
Kontaktní osoba: RNDr. Jiří Totušek, CSc.
Předpoklady
Předmět není vypisován
Omezení zápisu do předmětu
Předmět je určen pouze studentům mateřských oborů.

Předmět si smí zapsat nejvýše 20 stud.
Momentální stav registrace a zápisu: zapsáno: 0/20, pouze zareg.: 0/20
Mateřské obory/plány
Cíle předmětu
Předmět není vypisován
Osnova
  • Předmět není vypisován
Literatura
  • Suject was not offered
Výukové metody
Předmět není vypisován
Metody hodnocení
Předmět není vypisován
Další komentáře
Předmět je vyučován každoročně.
Výuka probíhá každý týden.
Předmět je zařazen také v obdobích podzim 2000, podzim 2001, podzim 2002, podzim 2003, podzim 2004, podzim 2005, podzim 2006, podzim 2007, podzim 2008, podzim 2010.