D 2013

Kvalita a výkonnost potravinářských podniků - dílčí výsledky

SUCHÁNEK, Petr a Jiří RICHTER

Základní údaje

Originální název

Kvalita a výkonnost potravinářských podniků - dílčí výsledky

Název česky

Kvalita a výkonnost potravinářských podniků - dílčí výsledky

Název anglicky

Quality and Performance Food Business - Partial Results

Autoři

SUCHÁNEK, Petr (203 Česká republika, garant, domácí) a Jiří RICHTER (203 Česká republika, domácí)

Vydání

1. vyd. Hradec Králové, Hradecké ekonomické dny 2013, od s. 233-244, 12 s. 2013

Nakladatel

Univerzita Hradec Králové Fakulta informatiky a managementu

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Stať ve sborníku

Obor

50600 5.6 Political science

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Forma vydání

tištěná verze "print"

Kód RIV

RIV/00216224:14560/13:00074661

Organizační jednotka

Ekonomicko-správní fakulta

ISBN

978-80-7435-250-8

UT WoS

000349058400035

Klíčová slova anglicky

Quality; Performance; Customer satisfaction

Příznaky

Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 16. 3. 2015 14:23, Mgr. Daniela Marcollová

Anotace

V originále

V rámci specifického výzkumu na ESF MU je již od roku 2009 předmětem výzkumu autorů kvalita a její dopady na výkonnost podniků. Do letošního roku přitom byla analyzována kvalita vybraných parametrů kvality včetně kvality řízení a její vztah k výkonnosti podniků. Od letošního roku přitom chceme analýzu kvality rozšířit o pohled zákazníků, resp. o spokojenost zákazníka. Předmětem článku je uvedení vybraných výsledků z oblasti kvality i výkonnosti vybraného vzorku podniků a diskuze nad výsledky a zejména koncepcí dalšího výzkumu. Cílem článku je tedy seznámit čtenáře s koncepcí výzkumu kvality na ESF MU a s dosavadními dílčími výsledky.

Anglicky

Under the specific research at ESF MU is the subject of authors research a quality and its impact on business performance since 2009. Until this year was analyzed quality of selected quality parameters including quality of management and its relationship to business performance. Starting this year, we want to extend the analysis of the quality of the view of customers, respectively customer satisfaction. The subject of the article is introduction of selected results from the quality and performance of the sample firms and discussion of the results and in particular the concept of further research. Aim of this article is to familiarize the reader with the concept of quality research at the Faculty and existing partial results.

Návaznosti

MUNI/A/0738/2012, interní kód MU
Název: Vliv kvality na výkonnost a konkurenceschopnost podniku
Investor: Masarykova univerzita, Vliv kvality na výkonnost a konkurenceschopnost podniku, DO R. 2020_Kategorie A - Specifický výzkum - Studentské výzkumné projekty

Přiložené soubory