KUMSTÁT, Michal, Luboš HRAZDIRA, Lenka DOVRTĚLOVÁ a Iva HRNČIŘÍKOVÁ. Thermic effect of a meal: A comparison of maltodextrin and protein isocaloric meal-replacement shakes. In International Journal of Sport Nutrition & Exercise Metabolism, vol. 23, S1-S15. 2013. ISSN 1543-2742.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Thermic effect of a meal: A comparison of maltodextrin and protein isocaloric meal-replacement shakes
Autoři KUMSTÁT, Michal (203 Česká republika, garant, domácí), Luboš HRAZDIRA (203 Česká republika, domácí), Lenka DOVRTĚLOVÁ (203 Česká republika, domácí) a Iva HRNČIŘÍKOVÁ (203 Česká republika, domácí).
Vydání International Journal of Sport Nutrition & Exercise Metabolism, vol. 23, S1-S15, 2013.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Konferenční abstrakt
Obor 30202 Endocrinology and metabolism
Stát vydavatele Velká Británie a Severní Irsko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Impakt faktor Impact factor: 1.982
Kód RIV RIV/00216224:14510/13:00067819
Organizační jednotka Fakulta sportovních studií
ISSN 1543-2742
Klíčová slova česky termický vliv stravy; nepřímá kalorimetrie
Klíčová slova anglicky thermic effect of a meal; indirect calorimetry
Štítky rivok
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnila: Mgr. Eva Špillingová, učo 110713. Změněno: 12. 4. 2013 10:39.
Anotace
The study compares the thermic effect of a meal at rest after ingestion of high-maltodextrin and high-protein meals. Indirect calorimetry was used.
Anotace česky
Práce srovnává termický vliv dvou testovacích pokrmů o různém složení(maltodextrin, bílkoviny). Použita byla metoda nepřímé kalorimetrie.
VytisknoutZobrazeno: 27. 4. 2024 04:57