2013
Příprava a charakterizace proteinu s unikátní sekvencí - potenciálního lektinu z Agaricus bisporus
KAVKOVÁ, Eva, Jan KOMÁREK, Gabriel DEMO, Petra SÝKOROVÁ, Michaela WIMMEROVÁ et. al.Základní údaje
Originální název
Příprava a charakterizace proteinu s unikátní sekvencí - potenciálního lektinu z Agaricus bisporus
Název anglicky
Preparation and characterization of a protein with unique sequence - putative lectin from Agaricus bisporus
Autoři
KAVKOVÁ, Eva (203 Česká republika, domácí), Jan KOMÁREK (203 Česká republika, domácí), Gabriel DEMO (703 Slovensko, domácí), Petra SÝKOROVÁ (203 Česká republika, domácí) a Michaela WIMMEROVÁ (203 Česká republika, garant)
Vydání
Chemické listy, vol. 107 (5), 349-448 (2013), 2013
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Konferenční abstrakt
Obor
10600 1.6 Biological sciences
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Impakt faktor
Impact factor: 0.196
Kód RIV
RIV/00216224:14310/13:00068336
Organizační jednotka
Přírodovědecká fakulta
ISSN
Klíčová slova česky
lektin; Agaricus bisporus
Klíčová slova anglicky
lectin; Agarisuc bisporus
Změněno: 20. 5. 2013 13:33, Mgr. Eva Kavková
V originále
Práce se zabývá přípravou a charakterizací potenciálního lektinu z Agaricus bisporus. Zkoumaný protein nevykazuje významnou sekvenční homologii s proteiny v databázi NCBI, rovněž nebyly nalezeny vhodné strukturní homology při predikci terciární struktury.
Anglicky
The study is focused on preparation and characterization of potential lectin from Agaricus bisporus. This protein does not have significant sequence homology with any proteins in database NCBI, also no suitable models were found when three-dimensional structure was predicted.
Návaznosti
CZ.1.05/1.1.00/02.0068, interní kód MU |
|