MYŠKOVÁ, Petra a Renata KARPÍŠKOVÁ. Salmonela v produktech rostlinného původu - nové nebezpečí? Výživa a potraviny. Praha: Společnost pro výživu, 2013, roč. 68, č. 4, s. 86-88. ISSN 1211-846X.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Salmonela v produktech rostlinného původu - nové nebezpečí?
Název anglicky Salonella in products of plant origin - a new threat
Autoři MYŠKOVÁ, Petra a Renata KARPÍŠKOVÁ.
Vydání Výživa a potraviny, Praha, Společnost pro výživu, 2013, 1211-846X.
Další údaje
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Mgr. Petra Myšková, Ph.D., učo 215990. Změněno: 12. 7. 2013 11:02.
VytisknoutZobrazeno: 7. 5. 2024 03:25