JARKOVSKÝ, Jiří, Klára KUBOŠOVÁ, Světlana ZAHRÁDKOVÁ, Karel BRABEC, Jindřiška BOJKOVÁ, Pavel BARTŮŠEK, Zdenka BEDNÁŘOVÁ a Simona LITTNEROVÁ. ValDat - databáze valenčních charakteristik taxonů makrozoobentosu v ČR. 2009.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název ValDat - databáze valenčních charakteristik taxonů makrozoobentosu v ČR
Autoři JARKOVSKÝ, Jiří, Klára KUBOŠOVÁ, Světlana ZAHRÁDKOVÁ, Karel BRABEC, Jindřiška BOJKOVÁ, Pavel BARTŮŠEK, Zdenka BEDNÁŘOVÁ a Simona LITTNEROVÁ.
Vydání 2009.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Software
Obor 10600 1.6 Biological sciences
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Přírodovědecká fakulta
Klíčová slova anglicky species response curves; benthic macroinvertebrates; environmental modelling; species traits
Technické parametry Ke spuštění je potřeba MS Access od verze 2003 a cca 100 MB volného místa; určeno pro OS MS Windows od verze XP.
Změnil Změnil: Mgr. Michal Petr, učo 65024. Změněno: 14. 11. 2013 15:30.
Anotace
Software Valdat je určen pro práci s výsledky projektu VaV SP/2e7/08. Software umožňuje výběr taxonů, vykreslení jejich valenční závislostí na různých podmínkách prostředí, poskytuje také číselné výstupy z valenčních modelů.
Návaznosti
SP/2E7/50/08, projekt VaVNázev: Posouzení indikační váhy hodnotitelných taxonů společenstva makrozoobentosu ? příspěvek pro implementaci WFD-ES v ČR
Investor: Ministerstvo životního prostředí ČR, Posouzení indikační váhy hodnotitelných taxonů společenstva makrozoobentosu - příspěvek pro implementaci WFD-ES v ČR
VytisknoutZobrazeno: 6. 10. 2024 09:03