Slovník vybraných pojmů znakového jazyka pro oblast gastronomie a příprava pokrmů
LANGER, Jiří. Slovník vybraných pojmů znakového jazyka pro oblast gastronomie a příprava pokrmů. [Praha]: Fortuna, 2008, 1 CD-ROM +. ISBN 9788073730406. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Slovník vybraných pojmů znakového jazyka pro oblast gastronomie a příprava pokrmů |
Autoři | LANGER, Jiří. |
Vydání | [Praha], 1 CD-ROM + 2008. |
Nakladatel | Fortuna |
Další údaje | |
---|---|
Forma vydání | paměťový nosič (CD, DVD, flash disk) |
ISBN | 9788073730406 |
Změnil | Záznam byl importován z knihovního systému. Změněno: 8. 8. 2022 14:41. |
VytisknoutZobrazeno: 27. 7. 2024 05:48